Ce legătură există între soția lui Mihai Morar, Gabriela, și Mihai Petre. Nimeni nu știa – –>

Invitat în podcastul lui Mihai Petre (42 de ani), Mihai Petre Show, Mihai Morar (39 de ani) a vorbit, printre multe

altele, și despre soția lui, Gabriela.

În cadrul interviului, Mihai Petre a dezvăluit, spre surprinderea multora, poate, că el și Gabriela se cunosc dinainte ca omul de radio să o fi cunoscut.

Mihai Morar și Gabriela formează un cuplu de mai bine de 14 ani și au împreună trei copii, trei fiice, gemenele Mara și Cezara (12 ani) și mezina Roua (1 an și jumătate). La rândul său, Mihai Petre este căsătorit cu Elwira, alături de care are două fiice, Catinca, în vârstă de 8 ani, și Ariana Ilinca, în vârstă de 2 ani și jumătate.

Legătura dintre Mihai Petre și soția lui Mihai Morar În cadrul podcastului pe care-l moderează, după cum spuneam anterior, Mihai a dezvăluit că el și Gabriela, soția lui Mihai Morar, se cunosc dinainte ca perechea să se fi cunoscut. „Eu cred că o cunosc pe Gabriela dinainte să o cunoști tu”, a spus Mihai Petre.

„Da, știu”, a adăugat Morar.
„Pentru că noi eram în aceeași gașcă de prieteni pe când eu cred aveam vreo 16 ani, 17 ani. (…) Asta făceam [dansam]. Ieșeam săptămânal”, a continuat Mihai Petre. Ulterior, Morar a dezvăluit când a știut că Gabriela era aleasa. Fiindcă iubea dansul, Gabriela l-a adus pe moderator la cursurile sale de dans. Acolo, Gabriela avea un partener. „Eram la începuturile relației, în primele luni. (…) Avea un partener acolo, cu care dansa. (…) Ăla a fost un test al relației. Să mă uit cum ea dansează bachata, un dans foarte senzual, cu un alt bărbat.”

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *