China intra in razboi alaturi de Rusia? Anuntul venit de la Moscova: „Cooperarea va deveni…

Serghei Lavrov a vorbit despre relația dintre China și Rusia, în urma războiului. Ministrul Afacerilor Externe al Federației Ruse a spus că această cooperare va fi din ce în ce mai puternică.

China a ajutat foarte mult Rusia din punct de vedere financiar în momentul în care aceasta a fost sancționată de națiounile occidentale, în urma invadării țării cu care se află acum în război.

Serghei Lavrov, despre relația dintre China și Rusia, în urma războiului

Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe a spus că această cooperare va deveni mai puternică, pentru că într-un moment în care Occidentul subminează în mod flagrant bazeele pe care se bazează sistemul național.

„Această cooperare va deveni mai puternică, pentru că într-un moment în care Occidentul subminează în mod flagrant toate bazele pe care se bazează sistemul internațional, desigur că noi, ca două mari puteri, trebuie să ne gândim cum să continuăm în această lume”, a menționat Serghei Lavrov.

Ministrul Afacerilor Externe al Federației Ruse a mai menționat că orice încărcătură care va intra intra pe teritoriul Ucrainei va deveni o țintă legitimă.

”Am spus foarte clar că orice încărcătură care va intra pe teritoriul Ucrainei, pe care o vom considera (că transportă) arme, va deveni o ţintă legitimă”, a mai spus Serghei Lavrov.

Riscurile unui război nuclear între NATO și Rusia

Serghei Lavrov este sigur că nu vor exista riscurile unui război nuclear, dar a spus că mereu vor exista motive de îngrijorare atâta timp cât Occidentul va reveni permanent la această temă.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *