„Comandantul nostru de regiment e beat”. Ucrainenii au interceptat noi convorbiri telefonice purtate de soldați ruși cu rudele lor –>>

Serviciile de securitate din Ucraina susțin că au interceptat noi convorbiri telefonice purtate de soldați ruși aflați pe

frontul ucrainean cu rudele lor de acasă.

Aceste noi convorbiri au fost făcute publice de Anton Gerașcenko, unul dintre consilierii din Ministerul de Interne

ucrainean, potrivit publicației Obozrevatel.

Ocupanții ruși care au invadat Ucraina continuă să recunoască faptul că trag în civili și distrug orașe.

În replică, rudele lor spun că, după astfel de povești, “deja încep să creadă în ucraineni” și cer să se predea, susține sursa citată.

Dezvăluirile unui alt soldat rus au fost publicate online.

Printre altele, acesta se plânge de ofițerii beți și de faptul că el și camarazii săi sunt folosiți “pe post de carne de tun”.

Pe înregistrare, un militar rus pe nume Serghei vorbește probabil cu prietena sa. El îi spune că șeful de stat major și comandant al regimentului este “albastru până la refuz” (n.r. – beat criță), iar convoi militar va merge la Sumî.

“Sunt, la naiba, carne de tun sau ceva de genul ăsta?”
„Este deja ora două, iar el nu știe încotro ne îndreptăm. Pentru că în fruntea regimentului nostru se află comandantul regimentului, e beat”.\
Drept răspuns, fata spune că după dezvăluirile sale, ”începe să creadă în ucraineni”, să înțeleagă că toate acestea sunt adevărate. Soldatul confirmă, spunând că nu a mai rămas aproape nimic din orașele ucrainene pe care le-a văzut.

Fata l-a îndemnat să se predea: “Dacă există o posibilitate, predați-vă”.

Soldatul rus a recunoscut că, dacă va fi posibil, va fugi oriunde. El a spus că este gata să meargă pe jos pentru a nu se lupta.

“Sunt, la naiba, carne de tun sau ceva de genul ăsta? Nu v-am spus o parte din ce s-a întâmplat în cele 15 zile”, a subliniat soldatul rus.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *