Cristian Cioacă, dezvăluiri despre cazul Elodia: „Mă înşela, a trebuit să fac asta”

De curând, Cristian Cioacă a dat unele detalii despre cazul Elodia

și a mărturisit ce s-a întâmplat în noaptea de 29 spre 30 august 2007.

La acea dată, Elodia Ghinescu a fost văzută pentru ultima dată și tot atunci ar fi purtat o discuție cu soțul ei.

Potrivit celor declarate de Cioacă, cei doi au discutat și au convenit cu privire la un eventual divorț.

Cristian Cioacă a fost condamnat în anul 2014 la 15 ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte. El a fost acuzat de uciderea soției lui, chiar dacă anchetatorii nu au reuşit să găsească trupul Elodiei Ghinescu! Fostul poliţist îşi ispăşeşte acum pedeapsa în spatele gratiilor!

Cristian Cioacă, despre cazul Elodia
Cazul Elodia a ţinut ani de zile prima pagină a ziarelor din România și continuă să suscite interes! Povestea respective s-a încheiat cu condamnarea lui Cristian Cioaca pentru uciderea soţiei lui! Însă, chiar înainte să îşi afle pedeapsa, fostul poliţist a dezvăluit la Tribunalul Argeş că ştia că Elodia Ghineascu îl înşală şi ca el i-a fost infidel. Totodată, el a povestit că discutase cu soția lui şi conveniseră să divorţeze.

În noaptea când procurorii susţin că Cioacă şi-a ucis soţia, fostul polițist a spus atunci ca a fost plecat la Piteşti, la femeia cu care avea o relaţie. Cristian Cioaca a susţinut în fata magistraţilor că în 29 august 2007, a avut o singură discuţie cu Elodia Ghinescu despre posibilitatea de a divorţa. În ziua respectivă, Elodia Ghinescu a fost văzută pentru ultima dată.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *