Cum se va termina războiul dintre Rusia și Ucraina. Ce a spus Baba Vanga, clarvăzătoarea care a prezis și Al Treilea Război Mondial ==>>

Supranumită „Nostradamus din Balcani”, Baba Vanga este clarvăzătoarea care a prezis cele mai mari nenorociri care au apărut pe planetă. Pentru că acestea s-au adeverit de-a lungul timpului, oamenii cred cu tărie predicțiile acesteia.

Herbalista Bulgară a prezis și războiul dintre Rusia și Ucraina, dar și cine va câștiga. Potrivit predicțiilor sale, Ucraina nu are nicio șansă în fața Rusiei, iar Vladimir Putin urmează a fi supranumit „Liderul Lumii”. După încetarea războiului, o criză alimentară va afecta întreg mapamondul, după cum a prezis clarvăzătoarea.

Previziunile Babei Vanga. Ucraina nu va avea nicio șansă în fața Rusiei
Baba Vanga a prezis războiul dintre Rusia și Ucraina, însă iată cum se va finaliza acest conflict. Nu-ți va veni să crezi ce a spus clarvăzătoarea.

 „Principala victorioasă din acest conflict va fi Rusia, iar după acest război va urma o criză alimentară globală. Toți se vor dezgheța precum gheața, însă unul va rămâne neatins. Glorie lui Vladimir! Glorie Rusiei!”, acestea au fost cuvintele Babei Vanga.

arhivă
Mesajul clarvăzătoarei pentru România, înainte de a muri
„Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. Să fie despachetată în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 şi, în cel mult o lună de zile, să fie dusă celui la care voi face referire. Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie dată celor din preajma sa. În bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor.

O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. Toate acestea se vor petrece în anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care îl vor recunoaşte vor fi cei din poporul său, poporul din care el a ieşit. Drept răsplată, el va aduce acest popor pe cea mai înaltă culme a desăvârşirii, din întreaga lume. Acest popor va deveni o adevărată pildă pentru toate popoarele pământului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur îl va mânui”, este mesajul transmis pentru țara noastră.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *