De cine ar putea fi înlocuit Klaus Iohannis, în funcția de președinte

Analistul economic Petrișor Peiu a spus care este numele candidatului de la alegerile prezidențiale care ar putea deveni următorul președinte al țării.

Invitat în cadrul podcast-ului EVZ Play, susținut de jurnalistul Robert Turcescu, Petrișor Peiu a vorbit despre cel care are mari șanse să câștige alegerile prezidențiale.

Analistul economic a spus numele celui care ar putea să îl înlocuiască pe Klaus Iohannis în funcția de președinte al României.

Întregul subiect dezbătut a pornit de la atacurile pe care peședintele PNL, Florin Cîțu a început să le lanseze la adresa lui Nicolae Ciucă. Petrișor Peiu este de părere că liderul PNL a pornit acest întreg atac de teamă că Nicolae Ciucă ar putea să îi ia locul de șef al liberalilor. Consideră că Nicolea Ciucă are mari șanse la algerile prezidențiale din 2024.

Nicolae Ciucă are mari șanse să îi ia locul președintelui Klaus Iohannis
Analistul economic este de părere că Nicolae Ciucă este protejat de critica de la nivelul politic. De asemenea, acesta a mai spus că se vede clar cum își pregătește candidatura.

„Pare mai mult o vendetă politică, pare că el vrea să-și securizeze scaunul de președinte al PNL pentru că multă lume spune (pe modelul de care a beneficiat Cîțu) că ar fi normal să fie Ciucă (președinte PNL), mai ales că mi se pare relativ transparent că i se pregătește candidatura la președinție lui Nicolae Ciucă. Eu așa văd, este un om care este deocamdată protejat de orice critică. NImeni din presă nu prea zice nimic de el. Uite ce repede a trecut povestea premierului în comparație cu alte doctorate. Până la urmă Ponta tot premier era. Nu vreau să justific nicio neregulă. Au fost clar măsuri diferite”, a spus Petrișor Peiu, în cadrul podcast-ului.

Analistul economic a vorbit despre situația economică a României
„Cîțu speculează faptul că indicatorii actualului Guvern sunt mai slabi decât pe vremea când era el prim-ministru, dar nu spune cine se face vinovat de asta. Nu apare așa peste noapte o inflație. Ea s-a strâns în timp, începând cu luna august. Este adevărat, dar modul în care s-a condus țara. Am avut o creștere economică care s-a dus la 5.9% de la 7% cât era prognozată. Sigur că a afectat încrederea cumpărătorilor de obligațiuni românești”, a mai spus Petrișor Peiu.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *