doliu

Doliu în lumea artistică a României, după ce un mare folclorist a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Vestea tristă a fost făcută chiar de colegi duminică dimineață. Ultimele imagini cu artistul a fost făcute publice pe Facebook.

Doliu uriaș în România! Un mare artist a murit azi-noapte: O veste tragică ne-a dat viaţa peste cap

A murit dirijorul orchestrei Ansamblului Folcloric “Ţara Vrancei”. “Mereu cu gândul la tine, bădie Andrei”. Andrei Ionaş s-a stins din viaţă în noaptea de sâmbătă spre duminică. Originar din Basarabia, el s-a alăturat Ansamblului în urmă cu 25 de ani.

O veste tristă pentru lumea artiştilor din Vrancea. Andrei Ionaş, dirijorul orchestrei “Ţara Vrancei”, a murit, fulgerător, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a Ansamblului “Ţara Vrancei”

“Când iubirea pentru artă îţi curge prin vene, alegi un loc bun pentru a-ţi înfige rădăcinile şi de a creşte profesional. Aşa a ales în 1996 Andrei Ionaş sa-şi părăsească satul natal de dincolo de Prut şi sa se stabilească în Focşani, fiind un talentat instrumentist al Ansamblului Folcloric “Ţara Vrancei”. De curând a devenit dirijorul orchestrei Ansamblului, dând dovadă de profesionalism şi ambiţie, păstrând vie dragostea pentru folclor. Ave(a)m planuri mari …dar în această noapte, o veste tragică ne-a dat viaţa peste cap…Bunul nostru coleg ANDREI IONAŞ a încetat din viaţă, lăsându-ne să cântăm singuri… O vom face,cu greu,dar mereu cu gândul la tine,Bădie Andrei! Dumnezeu sa te Ierte şi sa Îţi aşeze sufletul în lumea celor drepţi!”, au anunţat colegii artistului pe Facebook.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *