Doliu în lumea filmului.

Un mare scenograf, care a câștigat premii Tony, un Emmy și un Oscar pentru efortul depus, s-a stins din viață la vârsta de 87 de ani. Fiica vitregă regretatului

regizor a transmis informația prin intermediul unui mesaj.

Fanii sunt plini de durere șimi-au trimis foarte multe mesaje de adio.

Tony Walton, unul dintre cei mai cunoscuți designeri britanici de costume și decoruri, s-a stins din viață, la vârsta de 87 de ani, după ce a avut un accident

vascular cerebral. Informația a fost transmisă de către fiica sa vitregă.

Fiica lui vitregă a postat într-un mesaj pe pagina ei de Facebook faptul că tatăl ei s-a stins din viață. Ea a scris că a fost cel mai fabulos tată vitreg și ființă umană din lume.

,,Un rămas bun și iubitor de la cel mai fabulos tată vitreg și ființă umană din lume.

Te iubesc pentru totdeauna, Tony Walton. O călătorie minunată”, a spus Bridget LeRoy pe pagina sa de Facebook.

Tony Walton a avut o carieră lungă, care a durat peste cinci decenii și a câștigat de trei ori premiul Tony pentru decorurile sale pentru Guys and Dolls, The

House of Blue Leaves și Pippin.

El a fost acreditat pentru 20 de filme, printre care se numără și Marry Poppins, Murder on the Orient Expredd și multe altele.

Pe Broadway, operele sale au inclus Chicago, The Real Thing, The Man Who Came to Dinner și Annie Get Your Gun. În 1991, Tony Walton a fost ales la Theatre Hall of Fame.

Fanii au trimis multe mesaje de rămas bun

Fanii lui au scris mesaje de adio, iar unul dintre ei i-a transmis că a fost cu adevărat o forță creativă.

„Odihnește-te în pace marelui Tony Walton. A fost cu adevărat o mare forță creativă la Hollywood și pe Broadway. Oscar, Emmy și câștigător de trei ori Tony”, a spus unul dintre fanii lui.

Cei de la Muzeul Broadway a adus un omagiu pentru Tony Walton și i-au spus că a fost un designer de scenă și costume genial, a cărui activitate a fost văzută pe Broadway de-a lungul a cinci decenii.

„Tony a fost un designer de scenă și costume genial, a cărui activitate a fost văzută pe Broadway de-a lungul a cinci decenii, câștigând trei premii Tony. Odihnește-te în pace”, a fost mesajul acestora.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *