Doliu în lumea muzicii lăutărești! Ion Rusu, un cunoscut saxofonist din Făgăraș, a murit după ce a cântat la un priveghi

Ion Rusu, un cunoscut saxofonist din Făgăraș, a fost găsit mort într-un apartament din Câmpulung, după ce a cântat la un priveghi.

Bărbatul s-a stins din viață la vârsta de 52 de ani, iar acum, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Proprietarul apartamentului a fost cel care l-a găsit decedat pe Ion Rusu

Ion Rusu sau Neluțu Rusu, așa cum era cunoscut în lumea muzicii lăutărești, s-a stins din viață după ce a cântat la

priveghiul unuia dintre liderii romilor din Câmpulung, potrivit presei locale.

În cea de-a treia zi de priveghi, respectiv miercuri, 16 februarie, bărbatul în vârstă de 52 de ani s-a simțit rău, motiv

pentru care a plecat de la nefericitul eveniment și s-a dus direct în apartamentul pe care unul dintre nepoții celui decedat îl închiriase pentru artist.

După doar două zile, mai precis vineri, 18 februarie, Neluțu Rusu a fost găsit decedat în apartamentul din Câmpulung, chiar de către prorpietarul acestuia. Acesta a alertat de îndată autoritățile, iar în acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Totodată, în vederea autopsiei, trupul neînsuflețit al lăutarului a fost depus la morgă, acolo unde se va stabili cu exactitate cauza decesului lui Ion Rusu.

De precizat este că, Neluțu Rusu era cunoscut cu multiple afecțiuni medicale, printre care și diabet. De asemenea, pe corpul bărbatului în vârstă de 52 de ani nu au fost găsite urme de violență fizică.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *