Dovada că Putin i-a mințit pe militarii ruși. Ce le-a promis și unde i-a trimis, de fapt –- >>

Prima dovadă că soldații ruși au fost păcăliți de Vladimir Putin. Mesajele unui soldat rus, către mama lui i-a uimit pe internauți.

S-a găsit un mesaj neașteptat în telefonul unui militar rus decedat în Ucraina. Ultima sa conversație a fost cu mama lui.

Convorbirea dintre soldatul rus și cea care i-a dat viață sunt dovada vie că soldații din Rusia au fost păcăliți de președintele țării, Vladimir Putin.
Ambasadorul Ucrainei la ONU, Sergiy Kyslytsya, a declarat luni că a găsit un schimb de mesaje între un soldat rus și mama sa, cu câteva momente înainte ca tânărul să fie ucis, în Ucraina, chiar în timpul războiului.

Cum i-a păcălit Putin pe ruși

Ambasadorul Ucrainei la Organizația Națiunilor Unite a citit ultimele mesaje trimise de un soldat rus către mama lui.

În acele mesaje erau descrise ororile față de războiul care se desfășoară, înainte de a fi ucis.

Ambasadorul Ucrainei a citit mesajele în timpul unei sesiuni de urgență a Adunării Generale a Națiunilor Unite pentru a discuta despre invazia rusă a Ucrainei.

„- Mamă nu mai sunt la exerciţii. Nu sunt în Crimeea

– Unde esti??! Tata întreabă dacă îți poate trimite un pachet.

– Ce pachet mamă? Vreau doar să mă spânzur.

– Despre ce vorbeşti? Ce s-a întâmplat?

– Mamă, sunt în Ucraina. Aici are loc un adevărat război. Mi-e teamă că distrugem totul aici. Chiar și pe cei pașnici. Ni s-a spus că ne vor întâmpina cu brațele deschise, dar nu ne primesc, ci se aruncă sub tancuri, nu ne lasă să trecem, ne numesc fasciști.

Mamă, este foarte greu”, este ultima convorbire dintre soldatul rus și mama sa.

Cum a reacționat ministrul din Ucraina

După citirea mesajelor, ministrul ucrainean a cerut adunării „să conștientizeze amploarea tragediei” cauzate de invazia Rusiei în Ucraina. El a denunțat, de asemenea, decizia președintelui rus Vladimir Putin de a ordona forțelor nucleare ale Rusiei să fie în alertă maximă drept „nebunie” și a sugerat că orice utilizare a armelor nucleare de către Vladimir Putin ar fi fatală.

Mama militarului rus și-a întrebat copilul de ce a răspuns așa de greu la mesaje și dacă îi poate trimite un colet. În prezent, Putin nu a dat semne că va stopa invazia asupra Ucrainei, unde luptele aprige și bombardamentele rusești au ucis sute de persoane și au declanșat o criză a refugiaților.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *