După ce a divorțat de mama copiilor săi, s-a spus că are o relație cu Lidia Buble –»

Anul trecut, Cornel Ilie trecea printr-un divorț, iar la scurt timp lansa o superbă melodie cu Lidia Buble, iar lumea deja îi vedea împreună.

Cu toate aceste, amândoi au negat că ar avea o relație și totul a fost pus pe seama promovării piesei „Vino, du-te”.

Dar timpul a trecut și recent Cornel Ilie a fost văzut pentru prima oară în compania unei femei, după despărțirea de soție.

Cornel Ilie este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România. Solistul trupei Vunk a fost căsătorit timp de cinci ani cu Eliza, cu care are doi copii. Din nefericire, lucrurile nu au funcționat așa cum se așteptau, astfel că cei doi și-au spus adio. Toamna trecută, lumea spunea că el și Lidia Buble ar avea o relație, însă lucrurile nu s-au confirmat. Acum, la mai bine de un an de la divorț, artistul a fost văzut în compania altei femei. Tânăra pare foarte fericită în compania lui Cornel Ilie, semn că cei doi se înțeleg extrem de bine.

Cornel Ilie și-a refăcut viața după divorț
După ce anul trecut s-a discutat intens despre divorțul dintre Cornel Ilie și Eliza, mama copiilor săi, acum artistul s-a afișat cu noua sa cucerire. Cornel a luat-o pe partenera sa de acasă cu propria lui mașină și apoi au mers să facă unele cumpărături. Cei doi și-au zâmbit pe tot parcursul întâlnirii, semn că se simțeau foarte bine împreună.

Cei doi au fost surprinși de paparazzii evz.ro în timp ce își petrecea ziua alături de frumoasa blondă. Acum, la mai bine de un an de la divorț, Cornel s-a afișat alături de o superbă tânără.Acesta a luat-o de acasă pe frumoasa blondă, apoi s-au dus să cumpere prăjituri. Și totuși, cei doi nu păreau să fie la prima întâlnire datorită faptului că se simțeau foarte relaxați unul în compania celuilalt.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *