DURERE FARA MARGINI. Mama lui Sorin Pătrașcu, copilotul mort în accidentul aviatic din Constanța, urlete de durere..

Mama lui Sorin Pătrașcu, unul dintre cei opt morți ai accidentului aviatic din Constanța, e distrusă de durere. Femeia mărturisește că a aflat din presă că fiul i-a murit, atunci când a fost publicată lista cu numele decedaților. Tânărul de 27 de ani era copilot al elicopterului prăbușit.

Sorin Pătrașcu a murit la doar 27 de ani, după ce în urmă cu două zile elicopterul în care se afla în misiune s-a prăbușit în zona Gura Dobrogei din Constanța.

Mama tânărului originar din Argeș e devastată de durere și spune că a aflat din presă că fiul i-a murit.

”Nimeni nu ne-a anunțat nimic, am văzut pe televizor numele lor. Am tot sperat și am dat telefoane disperate, nimeni n-a vrut să ne spună nimic, până la ora 11 și ceva, atunci când s-a publicat lista cu numele persoanelor moarte, pe care era și băiatul meu. Atunci m-am prăbușit cu totul”, a spus femeia devastată de durere, la Acces Direct.

Mama copilotului de 27 de ani precizează că nu dorește ca fiul ei să fie acum considerat erou, iar singura ei dorință e ca acesta să fie din nou acasă, în brațele ei, așa cum se întâmpla de fiecare dată. Din păcate acest lucru nu va mai fi posibil niciodată, asta pentru că a murit în tragedia uriașă de la Constanța.

Eu îmi vreau copilul înapoi, nu vreau erou, nu am ce face cu eroii”, a spus mama lui Sorin Pătrașcu.

Femeia mai are o fată și o nepoțică

Femeia a precizat că acum așteaptă ca trupul fiului ei să fie adus acasă, însă nu știe dacă va putea să facă față durerii uriașe atunci când acesta va fi adus într-un sicriu pe poarta casei. Ea a precizat că nu ar mai fi avut pentru ce să lupte în viața, însă singura bucurie care i-a mai rămas e fiica și e nepoțica pe care i-a oferit-o.

Mama lui Sorin Pătrașcu spunea că băiatul de 27 de ani era un copil foarte bun, care a învățat mereu extraordinar de bine și care a avut rezultate foarte bune. Pe 14 ani trebuia să facă nunta cu aleasa inimii sale.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *