Ea e femeia care ar putea opri războiul din Ucraina! Singura persoană de care ascultă Vladimir Putin!

Amanta lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, ar putea fi singura persoană care îl poate convinge pe liderul de la Kremlin să înceteze războiul din Ucraina. Fosta gimnastă este singura de care Putin ascultă.

Astfel, conform corrieredellosport.it, prietenii ei o roagă să revină în Rusia pentru a-l convinge pe Vladimir Putin să

încheie măcelul din Ucraina. Femeia de 38 de ani, care este considerată iubita lui Putin, informația nefiind una

recunoscută de cei doi, se află momentan în Elveția, alături de copii celor doi.

Detalii despre amanta lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva

Irina Deleanu a vorbit despre relaţia pe care o are cu fosta sportivă, amanta lui Vladimir Putin ajunsă acum la 38 de ani.

Președintele Federației Române de Gimnastică Ritmică a avut mai multe întâlniri private cu Kabaeva şi i-a făcut o scurtă descriere: „Are o fineţe aparte„.

„Sigur că o știu bine pe Alina Kabaeva. Când eu concuram la senioare, ea era junioară. Vă pot spune doar că a fost una

dintre cele mai talentate gimnaste din lume. Avea tot ceea ce-i trebuie pentru a fi pe podium. Făcea individualul compus impecabil.

Alina Kabaeva a cucerit un aur olimpic

După ce ne-am retras din gimnastică ne-am întâlnit la multe competiții internaționale, ea fiind ambasadoarea gimnasticii

ritmice mondiale. Am discutat de foarte multe ori. Are o finețe aparte. Despre ceea ce s-a scris în privința unei relații

a ei cu Vladimir Putin, nu știu dacă este sau nu așa. Zvonuri sunt foarte multe și apar tot timpul. Dar nu am o informație certă în acest sens„, a spus Irina Deleanu pentru prosport.ro.

Putin a fost căsătorit cu Lyudmila Ocheretnaya, dar s-a despărţit de ea în 2014. Aceştia au două fiice, pe Maria şi

Katerina. Preşedintele Rusiei şi-ar fi refăcut viaţa cu Alina Kabaeva (38 de ani), cea care a cucerit medalia de bronz la Sydney 2000 şi aurul olimpic în 2004, la Atena.

Vladimir Klitschko a dezvăluit ce lovitură uriașă a dat Vladimir Putin

Vladimir Klitschko oferă noi detalii din infernul trăit pe străzile din Kiev, care sunt bombardate de armata rusă a lui Vladimir Putin. Fostul campion din lumea boxului susține că sute de oameni sunt uciși în fiecare zi, dar anunță și ce lovitură a dat liderul de la Kremlin.

”Aici, pe jos, sunt cadavre pe care nimeni nu le mai ridică. Sunt pur și simplu prea mulți morți. Prea mulți! Este un război brutal. Nu vă puteți imagina ce se întâmplă aici. Aici este Iadul.

Nici în coșmarurile mele cele mai negre nu credeam că rușii le-ar face așa ceva ucrainenilor. După acest război fără sens, lumea nu va mai fi la fel. Rușii au pus mâna pe o mare putere nucleară. Astfel, acest război trebuie oprit. Trebuie oprit acum”, a spus Klitschko, despre războiul pe care amanta lui Vladimir Putin ar putea să îl oprească.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *