Este una dintre cele mai mari actrițe ale lumii, iar ultima ei apariție a șocat pe toată lumea

O cunoscută actriță internațională a șocat pe toată lumea cu ultima sa apariție publică. Deși a fost mereu o femeie frumoasă, cu o imagine impecabilă, se pare că a ajuns într-o stare dificilă în acest moment. Ajunsă la 76 de ani, problemele de sănătate își spun serios cuvântul și o împiedică pe actriță să se mai deplaseze.

Liza Minelli a ajuns în scaun cu rotile

Liza Minelli, fiica celebrilor Judy Garland și a lui Vincente Minnelli, a fost una dintre cele mai cunoscut actrițe din lume. Piesa „New York, New York” a făcut furori ani la rând și i-a adus un mare succes de care, însă, în acest moment nu se mai poate bucura, pentru că problemele încep să o cuprindă neîncetat.

Ajunsă la vârsta de 76 de ani, Liza Minelli se confruntă cu probleme serioase de sănătate. De curând, a fost fotografiată în timp ce este ajutată să se ridice din scaunul cu rotile și să se urce în mașină, semn că aceasta nu se mai poate deplasa singură.

De-a lungul anilor a avut multe probleme, a trecut și prin intervenții chirurgicale, dar se pare că acum nici măcar nu se mai poate deplasa singură. Are mereu pe cineva alături, care are grijă de ea, și a ajuns de nerecunoscut, deși înainte era o femeie foarte frumoasă, mereu aranjată.

Liza Minelli, victima substanțelor interzise

Liza Minelli a avut o viață plină de probleme, chiar dacă din punct de vedere al carierei i-a mers foarte bine și a ajuns la un nivel foarte înalt. Celebra actriță a fost căsătorită de patru ori, iar în final a rămas tot singură. A fost foarte dezamăgită de alegerile pe care le-a luat în ceea ce privește viața amoroasă, dând vina pe bărbații din viața ei.

„Am făcut cele mai bune alegeri în carieră şi am cele mai proaste gusturi în materie de bărbaţi. Şi asta poate pentru că am crescut pe tărâmul visurilor, având în vedere că mama mea a fost Judy Garland. Mereu am încercat să-mi dau seama de ce am eşuat în viaţa personală, unde s-a terminat totul, când a intrat în scenă calul alb, de ce nu am avut întotdeauna parte de el.”, spunea Liza.

Cu toate acestea, apropiații spun că Liza a fost părăsită din cauza dependenței sale e droguri, care, de altfel, i-a distrus întreaga viață. A ajuns de multe ori la dezintoxicare și, chiar și la 70 de ani, aceasta tot nu renunțase la substanțele interzise.

La un moment dat, apropiații se temeau că Liza Minelli va muri din cauza consumului exagerat, exact ca mama sa. Aceasta s-a stins din viață la doar 47 de ani, în urma unei supradoze amestecate cu alcool, obicei cu care și Liza a rămas de atunci.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *