Eveniment bizar pe o autostradă

Participanții la trafic de pe o autostradă din San Diego, California au trăit un moment cu totul unic.

A plouat cu bani, la propriu, după ce ușile unei furgonete blindate s-au deschis în mers și mii de bancnote și-au luat zborul din interiorul acesteia. Oamenii legii au arestat două persoane.

Autoritățile susțin că fenomenul ,,ploii cu bani”

i-a făcut pe mai mulți participanți la trafic să-și abandoneze autoturismele și să blocheze autostrada, încercând să culeagă cât mai multe bancnote. În acest caz au fost efectuate arestări, iar cei care se bucurau de banii pe care i-au strâns pe autostradă au fost îndemnați să-i înapoieze.

Banii și-au luat zborul dintr-o mașină blindată

Conform unui raport al polițiștilor americani, una dintre ușile vehiculului blindat s-a deschis în timpul mersului, lăsând să zboare și să cadă mai mulți saci în care se aflau bani în numerar în jurul orei locale 09:15 (17:15 GMT), relateză BBC.

Cei care s-au oprit să adune bani au fost îndemnați să îi returneze

Oamenii legii ajunși la fața locului au efectuat două arestări, a scris presa locală. Reprezentanții poliției de autostrăzi au precizat că FBI-ul a fost implicat și i-au îndemnat pe cei care au adunat bani să se prezinte la secțiile de poliție. Ofițerul Jim Bettencourt a precizat că oricare persoană care s-a oprit pentru a aduna bani „s-ar putea confrunta cu acuzații”.

Două persoane au fost arestate la fața locului după ce și-au încuiat cheile în mașini și au blocat benzile de circulație.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *