Fabulos! Unde se ascunde familia lui Putin, în timp ce Rusia bombardează Ucraina? –>>

Președintele rus Vladimir Putin și-ar fi ascuns întreaga familie într-un ,,oraș subteran” din Siberia, precizează politologul și fostul profesor rus Valery Solovey, citat de Daily Mail.

Adăpostul “de lux”, un buncăr care este dotat cu echipamente de ultimă generație este situat în Munții Altai.

Adăpostulul familiei lui Putin a fost proiectat special pentru a oferi adăpost în caz de război nuclear, a făcut public politologul Valery Solovey, în vârstă de 61 de ani.

Acesta a fost profesor la Institutul de stat de Relații Internaționale din Moscova (MGIMO), o instituție care se ocupă cu formarea viitorilor diplomați și spioni de top, Valery Solovey a precizat anterior și că președintele rus ar suferi de probleme medicale și că ar fi

luat parte la ritualuri șamanice secrete, bizare, împreună de ministrul Apărării, Serghei Șoigu.

Există persoane care îl acuză pe Solovey că este adept al teoriilor conspirației sau că este un „farsor”.

Cu toate acestea, săptămâna trecută Solovey a fost interogat timp de șapte ore de autoritățile ruse din cauza acuzațiilor pe care le-a făcut despre starea medicală și psihică a lui Putin, pe un canal de Telegram pe care îl administrează.

Casa acestuia a fost percheziționată și i-au fost confiscate mai multe obiecte electronice, conform Daily Mail. Fostul profesor a fost ulterior eliberat, dar cazul nu este închis.

Unde se acunde familia lui Putin

Informația potrivit căreia Putin ar fi plănuit să-și pună familia la adăpost vine în timp ce Rusia bombardează fără milă Kievul și Harkov cu rachete GRAD, iar Kremlinul este acuzat de crime de război în Ucraina.

„În weekend, familia președintelui Putin a fost evacuată într-un buncăr special pregătit în caz de război nuclear”, a precizat Solovey, într-o înregistrare video. „Acest buncăr este situat în munții Altai. De fapt, nu este un buncăr, ci un adevărat oraș subteran, dotat cu echipamente electronice, de ultimă oră”.

Fostul profesor, care menține ideea că ar avea surse apropiate la Kremlin, s-ar putea referi la o „dacha” construită de gigantul energetic Gazprom, în urmă cu 10 ani, în districtul Ongudaysky din Republica Altai, o regiune a Siberiei care se învecinează cu Mongolia, China și Kazahstan.

Pe terenurile din jurul proprietății au fost observate mai multe puncte de ventilație și o linie de înaltă tensiune conectată la o substație ultramodernă de 110 kilovolti, suficientă pentru a alimenta un mic oraș.

Solovey: ,,Asta e adevărata familie a lui Putin”
Fostul profesor nu a precizat clar la cine s-a referit, dar a menționat anterior că Putin s-a căsătorit în secret cu fosta gimnastă Alina Kabaeva, în vârstă de 38 de ani. „Aceasta este familia lui adevărată, iar Alina este capabilă să-i influențeze deciziile”, a declarat Solovey în urmă cu un an.

Liderul de la Kremlin are două fiice adulte, Maria Vorontsova, în vârstă de 36 de ani, genetician, și Katerina Tikhonova, 35 de ani, o dansatoare devenită matematiciană.

Totodată, se presupune că Putin ar avea și o fiică pe nume Luiza Rozova, în vârstă de 18 ani, cunoscută și sub numele de Elizaveta Krivonogikh, dintr-o relație anterioară cu Svetlana Krivonogikh. Conform unor zvonuri, acesta ar avea copii și cu Kabaeva. Cu privire la aceste speculații, Putin a declarat în repetate rânduri: „Am o viață privată în care nu vreau să se amestece absolut nimeni. Acest lucru trebuie respectat”.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *