Fiul lui Leonard Doroftei a ajuns milionar în Canada. Afacerea cu care a dat lovitura: ”Părinții mei au plecat din România cu un gust amar”

Adrian Doroftei, fiul legendarului Leonard Doroftei, se bucură de o viață prolifică peste hotare, după ce el și familia sa au decis să își caute echilibrul dincolo de granițele României. În timp ce tatăl său a făcut performanță în lumea sportului, fiul lui Leonard Doroftei a ajuns milionar, reușind să strângă o avere uriașă la o vârstă fragedă. Tânărul are realizări excepționale.

Fiul lui Leonard Doroftei, milionar peste hotare

Determinarea se învață de la vârste fragede, astfel că în familia fostului pugilist Leonard Doroftei nu se poate pune problema de lipsă de ambiție. În timp ce tatăl său și-a arătat talentul în ring, fiul lui Leonard Doroftei a făcut performanță datorită unui alt domeniu de activitate, reușind să devină milionar în Canada. Tânărul a muncit de mic și a reușit să aibă o carieră de succes în ultimii ani, astfel că veniturile sale au crescut considerabil.

Fiul cel mare al lui Doroftei a fost primul care a plecat din țară fără a mai privi înapoi. Inițial el a mers la studii, fiind absolvent al Facultății de Drept. El a lucrat în anii studenției la o companie aeriană din Canada, unde a avut un salariu impresionant. Însă succesul său financiar s-a datorat deciziei de a intra în afaceri.

Cu ce se ocupă Adrian Doroftei în Canada

Primii săi bani pe care a reușit să îi strângă au fost investiți la bursă, iar această decizie a fost una inspirată, de vreme ce, în scurt timp, băiatul a devenit milionar. Tânărul antreprenor se ocupă și de sectorul imobiliar, iar acest lucru îl ajută să ruleze sume mari de bani.

Departe de România mă ocup cu tot ce nu aș fi putut să mă ocup aici. Sunt independent, sunt antreprenor. Am intrat în lumea dezvoltării imobiliare. Prima dată am plecat în 2016, în timpul Facultății de Drept. Primul job a fost în Resurse Umane într-o mare companie aeriană din Canada. Acolo am învățat ce înseamnă mediul corporatist și asta mi-a consolidat ideea că nu vreau să lucrez pentru nimeni altcineva decât pentru mine.

Eu am început să investesc. Câștigam destul de bine. În loc să cheltui banii prostesc, eu am ales să îi strâng și să-i investesc. Am făcut primele investiții la bursă la 21 de ani, iar până la 25 de ani pot să spun că lucrul acesta mi-a oferit o bază de capital, care mi-a permis să nu am limitări în investițiile în care mi le doream, a declarat Adrian Doroftei pentru Teo Show.

Familia Doroftei, dezamăgită de România

În ciuda faptului că numele lui Leonard Doroftei reprezintă ceva în lumea sportului, fostul pugilist a avut parte de probleme financiare în România, după ce reprezentanții Primăriei Ploiești l-au somat să părăsească sediul restaurantului din centrul orașului. Sportivul și-a mutat afacerea sub peluza stadionului Ilie Oană, însă aceasta nu a mai funcționat. Astfel, părinții lui Adrian Doroftei l-au urmat pe tânăr peste hotare.

Am fost mereu genul de persoană care ia inițiativa. În momentul în care am văzut că părinții mei sunt tratați cu lipsă de respect de autorități, am decis că poate este momentul să-și încerce norocul în altă parte. Părinții mei au plecat din România cu un gust amar, pentru că altfel nu ar fi plecat. Părinții mei au venit primii cu sora mea, Vanesa. A venit și fratele meu Alex în urmă cu două săptămâni, a mai declarat fiul lui Leonard Doroftei.

Adrian Doroftei și-a păstrat modestia, în ciuda situației financiare

Deși este un milionar tânăr, Adrian Doroftei și-a păstrat modestia cu care părinții săi l-au educat. Banii nu l-au afectat, astfel că fiul fostului pugilist a decis să nu își achiziționeze o mașină scumpă, după ce a realizat că există oameni în România care nu au bani pentru hrană.

Am vrut să-mi iau mașină. În momentul în care eram în punctul de a da câteva sute de mii de dolari pe o mașină, am stat și m-am gândit că sunt oameni la mine în țară care abia își permit să mănânce și mi se pare o aroganță supremă. (…) Am devenit un tip extrem de simplu. Locuiesc cu ai mei, nu am nevoie să mă lăfăi și nu simt nevoia de a petrece și a ieși la club. Sora mea va ajunge doctor, pentru că asta și-a propus. Fratele meu vrea să devină inginer de rețea, a spus tânărul.

Cu ce se ocupă Leonard Doroftei în Canada

Despre părinții săi, Adrian a povestit că s-au integrat foarte bine în peisajul canadian. În timp ce mama sa se îngrijește de familie, tatăl său continuă să își exprime pasiunea pentru box. Leonard Doroftei și-a deschis o sală de sport.

Mama are grijă de familie și este o sfântă. Tata face ce știe cel mai bine, adică împărtășește dragostea lui față de box. Și-a deschis o mică sală alături de niște prieteni de familie. Tata indiferent unde ar fi, în afară de România, cred că va prospera, pentru că e un timp descurcăreț. El și-a dorit întotdeauna să fie acasă, a continuat să povestească Adrian Doroftei.

Ce planuri de viitor are tânărul Adrian Doroftei

Deși își petrece viața departe de țara natală, sufletul i-a rămas în România. Adrian se gândește adesea la cei mai puțin norocoși și astfel a decis să facă investiții în diferite regiuni în care lipsește electricitatea sau apa potabilă.

Nu pot cheltui, deși am parte de succes. Am alte planuri. Încerc să modernizez pe plan imobiliar locuri greu accesibile, locuri în care oamenii nu au acces la apă, nu au acces la electricitate. Aici în România, canadienii să se descurce, a concluzionat fiul lui Leonard Doroftei.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *