Gest tulburător al lui Vladimir Putin. Ce a făcut în direct, la TV

Joi, 3 martie, Vladimir Putin a ținut un discurs LIVE în Moscova. La un moment dat, conducătorul Rusiei a ținut un moment de reculegere pentru soldații care și-au pierdut viața în războiul cu Ucraina.

Vladimir Putin a avut un discurs public în care a precizat că obiectivele operațiunii militare au fost atinse. Conducătorul Rusiei a ținut, de asemenea, un moment de reculegere pentru soldații ruși care au murit în Ucraina.

S-a ridicat în picioare și a cerut să fie liniște preț de câteva secunde, în semn de omagiu pentru militari.

Potrivit șefului statului, rudele soldaților ruși vor primi 5 milioane de ruble. De asemenea, militarii care se află în continuare în Ucraina vor primi bonusuri financiare. Aproape 500 de soldați au fost uciși și aproape 1600 răniți.

”Toți membrii familiilor militarilor care au murit în timpul unei operațiuni militare speciale în Ucraina li se vor transfera acoperirea de asigurare prevăzută de lege și beneficii forfetare. Aceasta este de 7.421.000 ruble. Se vor plăti și compensații bănești lunare fiecărui membru al familiei defunctului”, a declarat șeful statului la întâlnirea cu membrii permanenți ai Consiliului de Securitate al Federației Ruse.

Dar, în plus, consider că este necesar să se stabilească o plată suplimentară pentru fiecare familie a militarului decedat, personalului militar și angajaților altor agenții de aplicare a legii care participă la operațiune, în valoare de 5 milioane de ruble. Toți militarii răniți în timpul operațiunii vor primi plăți adecvate. Mă refer la asigurare și o indemnizație unică pentru o rănire sau comoție cerebrală”, a declarat Vladimir Putin.

În urmă cu câteva zile, Putin le-a transmis forțelor militare un mesaj de mulțumire și i-a felicitat pe soldați pentru că „îşi îndeplinesc cu eroism datoria militară” în Ucraina.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *