Horoscopul zilnic și libertatea de alegere

Astrologia este știința predicției evenimentelor care pot apărea cu ființe umane, animale, plante și obiecte neînsuflețite. Ca instrumente pentru această prognoză, astrologia folosește studiul și analiza stelelor și a planetelor. Cei care sunt capabili să înțeleagă modul în care planetele și stelele influențează asupra problemelor terestre pot prezice viitorul oamenilor. Horoscopul este o reprezentare grafică a cerurilor și a corpurilor cerești.

 Horoscopul demonstrează pozițiile relative ale stelelor și planetelor asociate cu un anumit moment și reprezentate de o hartă cerească convenționalizată pe un anumit site. Această hartă este necesară pentru prognozarea evenimentelor viitoare pe baza legilor și regulilor astrologice.

Horoscopul zilnic permite punerea la dispoziție a informațiilor existente despre stadiul actual al artei și prognozarea evenimentelor viitoare. Practic, astrologul interpretează horoscopul care se adresează diferitelor sisteme de interpretare, cum ar fi aranjarea semnelor Soarelui și conotația calendaristică a unui eveniment eveniment. În cazul unui horoscop individual, astrologii iau data nașterii și o proiectează către informații astrologice suplimentare pentru a studia caracterul și a prezice evenimentele viitoare. Interesant este faptul că fiecare planetă sau stea posedă caracterul lor individual, care este în continuă schimbare, în funcție de conexiunile spațiale cu alte planete și stele într-un moment de timp analizat.

Luând în considerare faptul că toate obiectele cosmice sunt asociate între ele prin intermediul unor nenumărate legături, aceste corpuri cerești își produc influența specială asupra nou-născutului. În horoscopul vizual, cerurile corespund de obicei unui cerc separat în 12 segmente cunoscute sub numele de case. Casele corespund diferitelor domenii ale existenței umane, cum ar fi prosperitatea, sănătatea, viața de familie, munca, cariera. Planetele care aparțin unei case date produc o influență specială asupra obiectelor și evenimentelor legate de această casă.

Esența și importanța astrologiei de astăzi

Astrologia poate prezice evenimentele cotidiene și destinul uman pe baza afirmației că corpurile cerești, aflate în relații dinamice constante, determină și indică schimbări în univers. O altă idee și principiu al astrologiei fundamentează o partiție necondiționată între mișcările perpetue, sferice ale corpurilor cerești și dinamica restrânsă și liniară a principalelor elemente terestre, cum ar fi pământul, apa, aerul și focul. Relații particulare pot fi detectate între stele și planete individuale, diferitele lor mișcări și traiectorii sofisticate, tiparele de legături asociative între ele și evenimentele de creație, apariție și descompunere observate în sferele în care predomină și operează pământul, apa, aerul și focul. . În unele cazuri, aceste asociații sunt atât de complicate și de polifacetate încât puterea creierului uman nu este capabilă să le înțeleagă în întregime. Mai mult, astrologii afirmă că elementul focului se extinde prin univers în spațiu și timp și acest lucru face să creadă în interferența divină în procesele și evenimentele obișnuite de pe Pământ. Astfel, astrologia desemnează tendințe și căi care pot suferi modificări ca urmare a voinței divine și chiar umane. Cazul este că mișcările corpurilor cerești guvernează doar materiile materiale esențiale, dar sufletul rămâne liber și poate alege între bine și rău realizând astfel libertatea sa de alegere. Unii filozofi ai astrologiei afirmă că scopul final și decisiv al fiecărei ființe umane este obținerea libertății emancipatoare de lumea materială dominată de constituenții astrologici. Prin urmare,

Sarcini de astrologie și horoscop zilnic

Una dintre sarcinile astrologiei este aceea de a sfătui individul cu privire la particularitățile vieții sale, luând în considerare pozițiile corpurilor cerești și semnele zodiacale simbolizate de constelațiile astrologice. Unele ramuri ale astrologiei reflectă nevoile și tendințele sale individuale și se completează fericit. De exemplu, astrologia generală este interesată de legăturile dintre evenimente astronomice importante, cum ar fi eclipsele sau relațiile planetare, pentru grupuri de oameni, națiuni și chiar umanitatea în ansamblu. Astrologia originilor poate determina consecințele unor întreprinderi începute într-un anumit moment selectat și prezice rezultatele reușite sau nemulțumitoare ale acțiunilor din punct de vedere astrologic. Această abordare îl ajută pe individ să întreprindă o anumită activitate în momente benefice din punct de vedere astrologic și, în acest fel, să evite orice defecțiuni, care pot fi prognozate de la naștere. Astrologia interogatorie oferă clientului horoscopul zilnic și răspunde la întrebări pe baza stării de lucruri cerești în momentul în care se pune întrebarea. Astrologia poate fi folosită cu succes pentru consultanță medicală și pentru rezolvarea sarcinilor militare.

Trebuie să mă tem de semnele astrale?

Ideea că stelele este manifestare vizibilă a voinței divine a generat în cele mai vechi timpuri încercările de interpretare a prezențelor astrale. Aceste prezențe astrale pot fi întruchipate în diferite evenimente naturale, cum ar fi cutremure, inundații, epidemii și războaie care îmbrățișează și perturbă întreaga lume umană, animală sau vegetală. Adesea se angajează sferele economice și militare ale statelor și ating direct existența personală. Din fericire, semnele astrale nu poartă întotdeauna o natură total deterministă, dar sunt într-o anumită măsură indicative ale unor eventuale apariții. Experții explică faptul că semnele astrale pot fi interpretate ca o varietate de limbaj de simboluri. Prin intermediul acestui limbaj simbolic, puterea divină conversează cu ființele umane care îi informează despre viitor. Având în vedere că prezențele astrale sunt doar o parte dintr-un aranjament uriaș de experiență de avertizare, amenințarea neplăcută a acestor evenimente poate fi diminuată sau chiar abolită prin realizările liberului arbitru și realizarea libertății de alegere. Prin urmare, astrologul poate sfătui cu succes clientul cu ajutorul horoscopului zilnic cu privire la semnificația și mijloacele de a se sustrage adversităților. Iată un exemplu de actualizare regulatăhoroscop zilnic . De fapt, prezențele astrale oferă un punct de plecare pentru acțiuni inteligente de libertate de alegere și nu sunt un semn inevitabil al unui destin neschimbat.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *