INCREDIBIL. O româncă stabilită în Spania, a fost decapitată de soțul ei. Ce a făcut cu cadavrul..

O româncă stabilită de mai mulți ani în Spania a avut parte de un sfârșit la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Femeia a fost decapitată cu sânge rece chiar de către cel care îi era partener de viață, un bărbat de origine olandeză. Ulterior, acesta a pus cadavrul într-o plapumă și a aruncat-o la gunoi.

Caz șocant în Spania! Din păcate, o româncă a fost decapitată cu bestialitate chiar de către bărbatul care ar fi trebuit să o protejeze și să o iubească. Bărbatul și-a înjunghiat mortal iubita, de mai multe ori.

Alina, o româncă din Spania, a fost decapitată de soțul eiAlina, o româncă stabilită în Spania, a fost decapitată de soțul ei. Bărbatul a pus cadavrul într-o plapumă și l-a aruncat la gunoi

După ce a ucis-o prin înjunghiere, bărbatul a și decapitat-o. Fără să stea prea mult pe gânduri, i-a pus trupul neînsuflețit într-o pătură groasă și apoi l-a aruncat la gunoi, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Incidentul cu pricina a avut loc în Moraira, Spania, iar victima este chiar o româncă în vârstă de 36 de ani. Se pare ca înainte să aibă loc crima care a îndoliat o țară întreagă, femeia s-a certat cu partenerul ei, din cauza faptului că acesta era gelos.

Înainte de a o decapita, olandezul a ucis-o pe Alina, înjunghiind-o de mai multe ori, folosind un cuțit de bucătărie. Femeia a fost înjunghiată de 16 ori și apoi bărbatul de origine olandeză i-a tăiat capul.

Olandezul ar putea sta 25 de ani în spatele gratiilor

Serviciul de colectare a gunoiului a făcut descoperirea. A doua zi, dis-de-dimineață, muncitorii au observat, în dreptul unei ghene de gunoi că, în realitate, în plapuma care părea să fie aruncată la gunoi se afla un trup neînsuflețit.

Potrivit știridiaspora.ro, disputa dintre cei doi partenrei de viață a luat naștere cu două zile înainte de atacul fatal, când acuzatul s-a întâlnit cu partenera sa într-un bar, unde era însoțită de un alt bărbat.

Parchetul solicită o pedeapsă de 25 de ani de închisoare pentru inculpat ca responsabil de infracțiunea de omor, conform aceleiași surse. Mai mult decât atât, olandezul este obligat 12.000 de euro cu titlu de despăgubiri către mama victimei și 100.000 de euro către fiul său.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *