Iuliana Marciuc, în doliu!

Clipe dificile pentru Iuliana Marciuc. Prezentatoarea TV a făcut un anunț trist sâmbătă, 12 martie.

Tatăl vedetei a muritvineri, iar Iuliana a anunțat pe pagina personală de Facebook locul și ora înmormântării părintelui său.

Iuliana Marciuc trece prin momente dureroase.

Tatăl prezentatoarei, omul de radio Alecu Marciuc s-a ămbolnăvit recent, iar inima sa a încetat să mai bată vineri, 11 martie.

Anunțul a fost făcut de către prezentatoare pe contul personal de Facebook, acolo unde a oferit detalii despre slujba de înmormântare.

„Tatăl meu iubit, soț devotat, bunicul cu cel mai cald zâmbet ,om de radio Alecu Marciuc .

Cel mai puternic „leu „a devenit brusc fragil și a dorit să plece înainte de a începe chinul.

Inima lui mare i-a cedat ieri în jurul orei 17.00 iar acum este liniștit.Rugați-va pentru multă lumina în drumul lui spre lumea de la „Hotarele posibilului „unde știa sigur că-l așteaptă un nou început .

Voi pregăti eu,singură,volumul trei al cărților cu acest titlu al cărui autor este…

Sâmbătă 12.03 ora 18.00 la biserica din Ciofliceni se vor citi stâlpii și duminică 13.03 ora 13.00 are loc slujba de înmormântare”, a fost mesajul Iulianei Marciuc.

Iuliana Marciuc a vorbit despre cel mai greu obstacol din viața sa

Iuliana Marciuc și Adrian Enache formează un cuplu de peste două decenii, însă nu sunt căsătoriți și nici nu visează la o nuntă ca în povești. Cei doi au depășit împreună un obstacol care i-a cauzat Iulianei Marciuc multă suferință.

În prezent, Iuliana și Adrian sunt părinții unui băiat pe nume David, însă puțini sunt cei care știu că Iuliana s-a agitat ani întregi pentru a deveni mamă.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *