Liderul spionilor din Rusia a dezvăluit planul lui Vladimir Putin. Ce se va întâmpla în următoarele zile

Directorul serviciului de informaţii externe al Rusiei (SVR), Serghei Narîşkin, a afirmat că țara lui Vladimir Putin traversează acum un moment unic în existența sa ca stat pe harta lumii. 

În cadrul unui forum care a avut loc pe 16 martie la Moscova, Serghei Narîşkin, adică liderul spionilor ruși, declarat că în aceste momente se decide soarta Rusiei, dar și unde va fi plasată care mare putere în viitor.

„Se decide soarta Rusiei, locul ei viitor în lume”, a declarat Serghei Narîşkin.

Discursul lui Serghei Narîşkin a fost axat pe importanţa suveranităţii, el afirmând în fața delegaților că ”suveranitatea este o garanţie a bunăstării şi demnităţii cetăţenilor noştri, acesta este viitorul copiilor noştri”.

„În asemenea chestiuni, Rusia nu s-a retras niciodată și nu se va retrage, pentru că altfel va înceta să mai fie Rusia”,a adăugat șeful spionajului rusesc.

Facebook
Vladimir Putin a luat o decizie bizară
Speriat că va fi asasinat, 1.000 de persoane și a angajat oameni care să-i guste din mâncare. Jurnalistul american Craig Copetas a publicat informații halucinante despre liderul de la Kremlin.

După ce a stat de vorbă cu cei care lucrează pentru serviciile de spionaj ruse, Craig Copetas a scos la iveală faptul că Putin este îngrijorat că cineva din anturajul lui ar putea să-l omoare.

„Spălătorese, secretare, bucătari – o întreagă garnitură nouă de oameni. Evaluarea comunității de informații este că Putin este speriat”, susține Copetas, într-un material pentru site-ul thedailybeast.

De asemenea, unul dintre generalii care era destul de apropiat de Vladimir Putin a fost arestat de FSB. Însă liderul de la Kremlin nu are încredere nici în cei de la FSB (n.r. serviciul de spionaj al Federaţiei Ruse), asta după ce a constatat că operațiunile de bombardare a Ucrainei nu decurg conform planurilor inițiale.

De-a lungul timpului, aproape toți rivalii lui Vladimir Putin au fost otrăviți. Jurnalistul Craig Copetas a reamintit faptul că otrăvitul este metoda preferată de serviciile secrete ruse, așa că există foarte mari șanse să se aplice și în cazul lui

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *