Marina și copilul ei au fost îngropați lângă parcarea blocului după ce au fost uciși de ruși: „Zboară, îngerule, cu mami de mână”

Marina și fiul ei au fost împuşcaţi de ruşi la Irpin, lângă Kiev. Vecinii celor doi i-au îngropat lângă parcarea blocului.

Scene șocante în Irpin, la 30 de kilometri de Kiev.

O mamă și puiul ei zac într-un mormânt improvizat din parcarea blocului unde locuiau.

Marina și Ivan au fost îngropați acolo de vecini, după ce rușii i-au împușcat în timp ce fugeau de bombele și loviturile de artilerie care plouau peste peste oraș.

Vecinii le-au improvizat și două cruci: „Marina Met 14.02.1980

– 5.03.2022 și Ivan Met 04.12.2009- 5.03.2022”. Bucățile de lemn sunt așezate pe o mică movilă de pământ, în parcarea unui bloc din Irpin, lângă Kiev. Un mormânt improvizat în care își dorm somnul de veci o mamă și băiețelul ei.

Au fost îngropați de vecini, după ce rușii i-au împușcat dintr-un tanc, înainte de a se urca într-un taxi și a fugi din Irpin.
O mamă și fiul ei au fost împușcați pe loc
EuroMaydan a publicat pe Facebook o fotografie mormântul lor din Irpin, imaginea unei tragedii care dă fiori.

„Pe 2 martie, am vorbit cu ei. Marina a spus că sunt în siguranță.

A refuzat să-și părăsească apartamentul, pe care îl iubea foarte mult.

A făcut economii o lungă perioadă de timp, ca să-și poată cumpăra o casă, unde să se muta cu fiul. Avea o pisică și un câine, iar vecinii care evacuaseră deja le lăsaseră și papagali”, a zis amica femeii- Olga.

Pe 5 martie 2022, femeia a decis să-și ia băiatul și să plece din Irpin. „După ce și-a împachetat lucrurile și a chemat un taxi, ea și Vanya au încercat să iasă din complexul rezidențial. În acel moment, un tanc rusesc a tras în ei. Nu au avut nicio șansă de supraviețuire, iar vecinii nu au avut altă variantă decât să-i îngroape în parcarea blocului”, spune Olga.

Pe Facebook, prietenii și familia Marinei își plâng durerea.

Femeia a lucrat în HR mult timp. Ea avea 42 de ani conducea departamentul de contabilitate al unei firme care oferă servicii juridice și de afaceri.

„Își iubea foarte mult meseria, se pricepea la asta. Și adora marea. Credea că nu degeaba numele ei este Marina. În fiecare an, economisea bani pentru ca vara să poată merge la mare cu fiul ei. Era o femeie minunată”, își amintește Olga.

Băiatul ei avea doar 12 ani
Fiul Marinei se numea Vanya și avea 12 ani. Minorul era la școală și îi plăceau jocurile pe calculator. Era un băiat foarte vesel. Pentru mama lui, el era lumea întreagă. Doar că, o lovitură nemiloasă dată de un tanc rusesc a pus capăt a două vieți deodată și a distrus o familie. „Vreau ca întreaga lume să știe despre această cruzime sălbatică”, a mai spus revoltată prietena Marinei.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *