MĂRTURII CUMPLITE de la ofițer rus. Care a fost motivul pentru care li s-au dat injecții drog

Atunci când și-a dat seama că este în situația în care trebuie să se lupte cu civilii, unul dintre ofițerii din armata lui Vladimir Putin a decis să se predea armatei Ucrainei. Bărbatul a făcut mărturisiri neașteptate și a spus care este motivul pentru care li s-au dat injecții tip drog.

Un ofițer rus a rupt tăcerea de data aceasta, după ce s-a predat armatei Ucrainei. Ofițerul a mărturisit că s-a predat armatei lui Volodimir Zelenski, după ce a văzut că trebuie să lupte cu civilii din Ucraina.

Ofițerul și-a cerut scuze de la poporul ucrainean

Ofițerul rus s-a destăinuit în fața camerelor de filmat, spunând că li s-au dat aceste injecții pentru a le administra în cazul leziunilor grave, pentru a nu mai simți durerea atât de mare și pentru a putea lupta în continuare.

Eu, căpitanul Rudenco Igor Alexeevici. În serviciul militar sunt din 2011. În 2014 am trecut de partea Federaţiei Ruse (în Peninsula Crimeea – n.r.). Până în noaptea spre 24 februarie, am fost antrenaţi în exerciţii, aşa cum

După asta, noaptea, 24 februarie, am format coloane. Ne-au spus că vom trece prin hotar. Sarcina noastră era să ajungem în Novaia Kahovka (oraşul din regiunea Herson – n.r.), ulterior – în oraşul Nicolaev şi trebuia să mergem şi mai departe.

Ulterior, nu aveam vreo sarcină în acest sens. Ne-a spus că totul este aranjat cu autorităţile – în casele de locuit să nu împușcăm. Ne-au spus că doar să trecem, este o înţelegere cu autorităţile, totul va fi în regulă, aşa cum în 2014 Rusia a preluat Crimeea.

Când am ajuns în Novaia Kahovka, ne-am dislocat, noi nu am împuşcat în case, doar într-un câmp. Ne-au spus că adversarul se află în câmp”, a povestit ofițerul rus.

Căpitanul Rudenco Igor Alexeevici și-a cerut scuze de la întreg poporul ucrainean și i-a transmis și un mesaj emoționant partenerei sale de viață, izbucnind în lacrimi.

Vreau să mă adresez poporului ucrainean: îmi cer scuze că mor oameni, copii, şi pentru faptul că totul ce ne-au spus nu este adevărat.Aş vrea să fac un apel soţiei mele. Să-i povestesc tot adevărul. Când ne-am predat, au ieşit sătenii simpli cu arme. Eu am ordonat să fie încetat focul. Am ieşit primul acolo”, a adăugat bărbatul.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *