MESAJ VICTORIOS. Președintele Ucrainei: “Vom fi liberi!” Ce a anunțat în a 23-a zi de război

Președintele Ucrainei a transmis un mesaj victorios menit să-i încurajeze poporul. În cea de-a 23-a zi de război, Volodimir Zelenski a arătat optimism și încredere cu privire la finalul războiului. Liderul ucrainian a făcut și câteva promisiuni celor pe care îi reprezintă.

Volodimir Zelenski, în a 23-a zi de război: Vom fi liberi!

Zelenski a postat un mesaj pe Telegram în care a anunțat pe toată lumea că Ucraina încă deține controlul asupra zonelor-cheie ale teritoriului și rezistă în fața invadatorilor ruși. El a anunțat că forțele ucrainiene au răspuns până acum fiecărui atac din partea armatei ruse.

Vom fi liberi!, a promis președintele ucrainean, într-un mesaj pe Telegram, vineri.

Ucraina încă deține controlul asupra zonelor-cheie ale țării și rezistă cu îndârjire invadatorilor ruși, a afirmat președintele Volodimir Zelenski, vineri, la peste trei săptămâni de când a început invazia rușilor

În mesajul său, președintele Ucrainean a făcut referire la trei orașe asediate de către ruși, Mariupol în sud, Harkov în est şi Cernihiv în nord, despre care a spus că nu vor fi abandonate la greu.

Forţele ucrainene au răspuns fiecărui atac din partea unităţilor ruse, a spus Zelenski, într-un mesaj video publicat pe Telegram, vineri, la primele ore ale dimineţii. Zelenski a dat asigurări că oraşe precum Mariupol în sud, Harkov în est şi Cernihiv în nord, asediate de trupele ruse, nu vor fi abandonate la greu.

De asemenea, el i-a mulţumit preşedintelui american pentru ajutorul său „nou şi eficient”.

Volodimir Zelenki a făcut un anunț pentru oamenii de afacere cărora le-a transmis că pe durata războiului vor beneficia de mai puțină birocrație și de împrumuturi fără dobândă.

Rușii au bombardat orașul Liov, situat aproape de granița poloneză

În cea de-a 23-a zi de invazie a rușilor în Ucraina, armata lui Putin a bombardat orașul Liov care este situat aproape de granița poloneză. Liderii europeni încearcă să-l determine pe Vladimir Putin să renunțe la conflict și să-și retragă trupele de pe teritoriul Ucrainei, însă până acum, fără vreun rezultat.

După ce Curtea Internațională de Justiție i-a ordonat Rusiei să înceteze conflictul, iar aceasta a răspuns că nu se va conforma, acum Australia și Japonia au anunțat noi sancțiuni împotriva băncilor și oligarhilor ruși.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *