Milionarul Dan Bălan este captiv în capitala Ucrainei, cel mai bombardat oraș de către trupele rusești

Milionarul Dan Bălan este captiv în capitala Ucrainei, cel mai bombardat oraș de către trupele rusești, și un mare punct de interes pentru armata lui Vladimir Putin. Sursele CANCAN.RO au dezvăluit că fostul lider al trupei O-Zone ar fi încercat din răsputeri să găsească o aeronavă care să îl transporte afară din teatrul de război de la Kiev, însă nici averea colosală nu l-a ajutat să reușească „evadarea” din zona de conflict.

În dimineața zilei curente, Vladimir Putin a anunțat “o operațiune” militară, iar la puțin timp după declarația președintelui rus, trupele de asalt au invadat mai multe teritorii din Ucraina, printre care Odesa, Harkov și Nipru. Punctul țintă al atacurilor a fost, însă, aeroportul din Kiev, unde s-au auzit mai multe explozii, iar sirenele de război au instaurat panica printre locuitorii capitalei Ucrainei.

Avere de peste 10 milioane de euro, inutilă în momente de criză

Una dintre măsurile adoptate de către autoritățile din Ucraina a fost suspendarea zborurilor, fapt ce a ridicat serioase probleme chiar și pentru un star internațional, cum este Dan Bălan. Într-un interviu acordat în trecut, Dan Bălan se lăuda cu o avere de peste zece milioane de euro din drepturile de difuzare a pieselor, concerte, sau contracte de imagine.

Deși a reușit să strângă sume impresionante și să își achiziționeze un apartament extrem de scump în New-York, Dan Bălan nu poate zbura departe de zonele conflictuale.

Sursele CANCAN.RO au relatat că Dan Bălan și fostul coleg de trupă, Arsenium, au purtat un dialog în care starul internațional s-ar fi plâns că a încercat din răsputeri să găsească un mijloc de a zbura dincolo de granițele Ucrainei, dar că singura soluție rămâne cea terestră, cozile către vamă fiind extrem de lungi și inaccesibile pentru toți cetățenii dornici să evadeze din calea proiectilelor. Republica Moldova, țara din care Dan Bălan este originar, a declarat stare de urgență și oferă tot suportul pentru ucrainienii care vor să se refugieze în țara vecină.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *