Oana Lis, declarații exclusive despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Fostul primar al Capitalei este la Terapie Intensivă: ”O durere insuportabilă”

O veste tristă cutremură lumea showbiz-ului românesc!

În această dimineață, Viorel Lis a suferit un infarct.

Partenera sa de viață a chemat imediat ambulanța, iar fostul primar al Capitalei a fost transportat de urgență la spital, acolo unde a fost și operat.

Iată cum se simte în aceste momente Viorel Lis!

Viorel Lis a ajuns de urgență la spital în această dimineață. Oana Lis a povestit că partenerul ei de viață s-a trezit înainte ei, a strigat-o și a alertat-o, spunându-i că nu se simte deloc bine și că are dureri îngrozitoare.

Pentru că durerile erau groaznice, Oana Lis a pus mâna imediat pe telefon și a sunat la 112. La domiciliul lor a ajuns o ambulanță, iar cadrele medicale de specialitate au decis să îl transporte pe Viorel Lis de urgență la spital.

Starea de sănătate a lui VIorel Lis nu era tocmai bună, așa că fostul primar al Capitalei a intrat de urgență în operație. În exclusivitate la Antena Stars, Oana Lis a mărturisit că Viorel Lis nu se simțea bine de mai multe zile.

A tot amânat să meargă la cardiolog, deoarece pastilele îi calmau durerile.

”De câteva zile, Viorel nu se simțea bine, pe fondul tuturor bolilor lui. Acum na, de la bal, la spital, așa este la noi. În această săptămână, trebuia să mergă la cardiolog, a tot amânat pentru că îi trecea cu medicamentație durerea, însă, de dimineață, s-a trezit înaintea mea și m-a strigat.

A fost o durere insuportabilă în piept, care se lasă pe mâna stângă, transpirație… și atunci am știut! Se numește într-un fel, mi-a spus doctora, dar nu știu să spun, este un fel de preinfarct, care se transformă în infarct, dacă nu ajungea la timp la spital.

Deja i-au pus stent la inimă, de dimineață”, a declarat Oana Lis, în exclusivitate la Antena Stars.

Viorel Lis a fost operat de urgență
Mai mult decât atât, în aceste momente, Viorel Lis este internat la secția de Terapie Intensivă. Este conștient, a fost operat și i s-a montat deja un stent.

De asemenea, Oana Lis i-a îndemnat pe toți cei care îi admiră să se roage pentru soțul ei, mai ales în aceste momente extrem de grele. Starea de sănătate a lui Viorel Lis este stabilă, din fericire.

”Eu nu am putut intra, însă mi s-a comunicat că, deja, i s-a pus stent și acum este la terapie intensivă. Este speriat, durere, însă era conștient, acum să sperăm că totul evoluează ok.

Îi rog pe toți telespectatorii să se roage pentru noi și în momentele astea, pentru că de fiecare dată oamenii au fost alături de noi și energia asta bună contează.

Salvarea a venit repede, intervenția s-a făcut foarte repede, chiar dacă este duminică, eram foarte speriată.

Până am ajuns eu cu mașină la spital, îi pusese deja stent. În operațiile astea și la vârsta aceasta, depinde cum evoluează de la o oră la alta. Important este să se facă bine”, a adăugat Oana Lis.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *