Parintele Arsenie Boca, profetii cutremuratoare despre Romania: “Cand se va oua a treia oara, va fi sters de pe fata pamantului…”

Arsenie Boca a lasat in urma preziceri despre tara noastra.

“Mai, sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”. Aceasta este una dintre cele mai celebre previziuni facute de Parinte.

Acesta a vorbit, la mijlocul anilor ’80, despre faptul ca tara se va confrunte cu o puternica emigratie.“Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la moarte. Vor cadea si cei alesi. imi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe si alte ingradiri. Vor lua totul!”, a mai prezis Arsenie Boca.

Distrugerea Bucurestiului

Poate cea mai infricosatoare prevestire a parintelui Arsenie Boca este cea legata de o catastrofa ce va afecta Capitala in mod profund.Doua sotii de preot au povestit ca au fost martore la o discutie dintre Arsenie Boca si o femeie din Bucuresti, care il vizitase.

„I-a spus acesteia ca pe Bucuresti s-a ouat de doua ori, referindu-se la bombardamente, iar cand se va oua a treia oara, Bucurestiul va fi sters de pe fata pamantului, deoarece acolo forfotesc pacatele”.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *