PREVIZIUNE DESPRE AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL: „VA DA PUTIN BOMBA NUCLEARĂ?!”

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, previziune despre Al Treilea Război Mondial. Iată ce spune femeia care a prevăzut incendiul din Colectiv și mai multe tragedii din România și din lume.

După cele 12 zile de război, panica este tot mai mare în lume! Pe blogul ei, Maria Ghiorghiu a transmis un mesaj despre situaţia cu care ne confruntăm în acest moment.

Clarvăzătoarea a ţinut să îi liniştească pe oameni şi a dezvăluit că nimeni nu va apăsa „butonul roşu”.

„În aceaste zile pline de chin, de groază şi suferinţă, zile în care Războiul lui Putin a curmat multe vieţi, cu siguranţă ne întrebăm cu toţii, lumea întreagă de pe pământ se întreaba, dacă va apăsa Putin butonul roşu, daca va da Bomba Nucleară.

Dragilor, nici Putin şi nici altcineva din această lume, de pe acest pământ, nu va mai apăsa butonul roşu, nu vor mai da Bomba Nucleară!

Şi iarăşi vă veţi întreba şi pe bună dreptate, de unde ştiu eu toate acestea? Vă voi răspunde chiar acum: de la DUHUL CEL PREA SFÂNT, de la DUMNEZEU şi de la MĂICUŢA DOMNULUI.

Astăzi dimineaţă, m-a trezit un glas care spunea aşa: „Mai sunt şi copii.”

Dar un alt glas, adăuga cu fermitate: „Nu se pune problema distrugerii în masă! Categoric, nu vor fi folosite armele de distrugere în masă!”

Aşadar dragii mei, nimănui să nu-i fie teamă că va veni sfârşitul lumii întregi, că vreo ţară ar îndrăzni să declanşeze Bomba Nucleară.

Repet: Nici Putin şi nimeni altcineva, nu va da Bomba sau Bombele Nucleare!”, a transmis Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu.

Ce meserie avea Maria Ghiorghiu înainte de a fi prezicătoare

Maria Ghiorghiu a devenit celebră după ce a prezis incendiul din Colectiv, dar și accidentul din Apuseni. Înainte de toate cele întâmplate, femeia avea un serviciu, cu normă întreagă. Maria Ghiorghiu a fost casieriţă la Loteria Română şi probabil că acolo şi-a exersat puterea de prezicere.

Apoi a devenit secretară într-un cabinet de avocatură, ceea ce spune că este şi în prezent. Cel puţin astea sunt meseriile trecute în prezentarea Mariei Ghiorghiu, prezicătoarea din Iaşi.

Maria Ghiorghiu are un blog, acolo unde postează ceea ce susţine ea că îi este transmis prin vocile pe care le aude. Se consideră o persoană extrem de credincioasă şi acest lucru a ajutat-o să prevadă tragediile din ultimii ani.

SCRIE CANCA.RO

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *