Regii saxofonului, Armin şi Petrică Nicoară, locuiesc într-un „palat”. Cum arată celebra casă

Sunt celebri şi strălucesc în lumina reflectoarelor, iar toată lumea îi îndrăgește. Regii saxofonului, Petrică şi Armin Nicoară, au un „palat la Timişoara. O casă cu etaj şi mansardă, cu piscină şi cu un grătar mare în jurul căruia se strâng familia şi prietenii.

Tânărul în vârstă de 25 de ani este fiul celebrului instrumentist Petrică Nicoară. Acesta a îmbrățișat încă de mic cariera muzicală și a demonstrat că munca și pasiunea au fost motorul succesului său.

Armin Nicoară este un celebru saxofonist care a ajuns la inima a milioane de români datorită măiestriei talentului său. Băiatul a devenit unul dintre cei mai cunoscuți saxofoniști din România, el având colaborări cu diverși interpreți celebri.

Acesta s-a remarcat datorită talentului său, moștenire de familie. În urmă cu ceva timp, Armin Nicoară și tatăl său Petrică Nicoară și-au deschis ușa caşi și au primit echipa Acces Direct în vizită.

În „palatul” lor din Timișoara, aceștia „ascund” obiecte valoroase în camere superbe, luxoase, iar cea mai mare este a fiului! În colţul de Rai familia Nicoară pare că sfinţeşte locul. De asemenea, Armin Nicoară a prezentat în videoclip și ce costum asemănător cu al lui Michael Jackson are.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *