Sătulă de zgomotele vecinei atunci când făcea amor cu soţul, o femeie s-a enervat şi i-a lăsat un bilet, scris de mână, pe uşa apartamentului! Când l-a citit „vinovata”, să leşine

Încurcate sunt căile dragostei, mai ales atunci când vine vorba de conviețuirea la bloc.

Înfuriată peste măsuri de „zgomotele” pe care o vecină le scoate pe gură atunci când face amor, o femeie a hotărât să ia atitudine.

Cu alte cuvinte, a scris un bilețel, pe care l-a lipit pe ușa apartamentului 14, așa cum se poate observa și în imagine, în care i-a explicat că nu are sens să țipe așa de tare, pentru că soțul ei nu este chiar așa bun la pat. în imaginea de mai jos puteți vedea mesajul integral, care, evident a ajuns pe internet și s-a viralizat instant.

Se plimba pe plaja, cand a descoperit o sticla cu un bilet in interior. Nu i-a venit sa creada de cand plutea mesajul

Marianne Winkler, o fosta angajata a postei germane, pensionata, se afla in vacanta cu sotul ei, Horst, cand a vazut o sticla neobisnuita ce plutea in apropierea tarmului, in insula germana Amrum. Prin sticla transparenta, a vazut un biletel care scria „Sparge sticla”.

„Am incercat sa scoatem mesajul din sticla, dar nu am reusit, asa ca am facut ce scria pe bilet”, a povestit femeia.

In interior, au gasit un mesaj scris in engleza, germana si olandeza. Textul cerea gasitorului sa completeze cateva date despre locul in a gasit sticla, apoi sa o returneze Asociatiei Biologice Marine din Plymouth, Marea Britanie. Orice facea asta urma sa fie recompensat cu un siling.

Membrii Asociatiei au fost uimiti de descoperire. Sticla respectiva facea parte dintr-un lot de 1020 de sticle eliberate in Marea Nordului intre 1904 si 1906, in cadrul unui proiect de cercetare a curentilor marini si a migratiei pestilor. Majoritatea sticlelor au fost recuperate in decurs de cativa ani.

Asociatia si-a respectat promisiunea si le-a trimis celor doi pensionari plata promisa, un siling. In plus, Marianne si Horst urmeaza sa apara in Cartea Recordurilor pentru cel mai vechi mesaj descoperit intr-o sticla.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *