Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a aflat cu tristeţe despre moartea maiorului Ion Petre.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a transmis condoleanţe după ce reprezentanţii ISU București au anunțat pe o rețea socială moartea pompierului.

„Am pierdut astăzi un pompier, un camarad, un prieten. Maiorul Ion Petre din cadrul Serviciului Logistic al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dealul Spirii București-Ilfov a trecut la cele veșnice.

John, așa cum era cunoscut de toți din marea familie a pompierilor, și-a câștigat de-a lungul timpului respectul, prețuirea colegilor prin latura sa umană, prezentă indiferent de situație, la bine și la greu.

Gândul nostru se îndreaptă astăzi către John și familia lui. Drum lin către Cer, stimate camard!”, au scris cei de la ISU.

„Condoleantele familiei si colegilor!”, a transmis la rândul său şi Raed Arafat pe contul său de Facebook.

Maiorul Ion Petre

Numele lui Arafat a fost menţionat recent de omul de afaceri Mohammad Murad, care a dezvăluit că a avut câteva divergenţe majore cu şeful DSU.

De asemenea, cel care a anunţat că a decis să candideze pentru primăria oraşului Mangalia l-a criticat şi pe ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

„Vă spun informaţii din interiorul Guvernului: premierul şi ministrul Marcel Vela (n.r. – Ministerul Afacerilor Interne) au fost de acord să deschidem (n.r. – litoralul Mării Negre).

Dar Nelu Tătaru şi Raed Arafat nu. Şi nimeni nu se pune acum cu medicii. Le place să fie la comandă, dar nu vor câştiga nimic dacă amână deschiderea cu 2 săptămâni…

Poate dacă se inventează un vaccin între timp… Ludovic Orban, în viaţa lui nu a avut un angajat, nu a dat un salariu. Eu am 10 meserii pe care ştiu să le fac dacă nu mai sunt patron, dar el nu ştie să facă nimic, dacă nu mai e premier.”

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *