SFÂRȘIT TRAGIC. A dispărut la scurt timp după ce l-a făcut psihopat pe Vladimir Putin. A fost găsită moartă într-o.

Gretta Vedler avea 23 de ani când a dispărut de acasă. Rusoaica avea o carieră înfloritoare în modelling și se iubea cu un tânăr pe nume Dmitry Korovin. 

Cu o lună înainte de dispariție, Gretta a postat mai multe mesaje pe conturile de socializare în care îl făcea “psihopat” pe președintele Vladimir Putin. Ea era de părere că eforturile de îmbunătățire a integrității Rusiei vor aduce doar lacrimi pentru cetățeni.

Tânăra a avut parte de un sfârșit tragic. Trupul ei neînsuflețit a fost găsit ascuns în portbagajul unei mașini la un an de la dispariție, scrie Daily Mail. 

Încolțit de anchetatori și pe baza probelor, fostul iubit a recunoscut că a sugrumat-o până la moarte. 

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că s-au certat de la bani și că motivul crimei nu a avut legătură cu convingerile politice ale fetei. Totul s-a petrecut într-o cameră de hotel din Moscova. Criminalul a povestit că a stat trei nopți în camera de hotel cu cadavrul tinerei, apoi l-a mutat într-o valiză.

El a condus peste 480 de kilometri până în regiunea Lipetsk, acolo unde a abandonat mașina și valiza cu cadavrul tinerei.

Potrivit sursei menționate mai sus, Dmitry a continuat să posteze pe conturile de socializare ale iubitei sale, pentru a nu trezi suspiciuni în rândul prietenilor. El a încercat astfel să-i facă pe apropiați să creadă că Gretta este încă în viață. 

Cadavrul fetei a fost găsit după ce un prieten al Grettei, un blogger din Harkiv, oraș ucrainean atacat de forțele ruse, a devenit suspicios și și-a rugat un prieten

de la Moscova să depună un dosar pentru persoane dispărute. Așa au declanșat polițiștii ancheta și perchezițiile care au dus la găsirea cadavrului ei.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *