Socrul lui Vladimir Putin a rupt tacerea! Tatal Alinei, mesaj sfidator pentru liderul de la Kremlin –>

Socrul lui Vladimir Putin a avut un mesaj sfidator la adresa presedintelui Rusiei, dupa ce acesta a decis sa atace Ucraina. Tatal Alinei Kabaeva a dat dovada de un curaj extrem, mai ales ca locuieste la Moscova.

Președintele Rusiei a devenit unul dintre cei mai controversați lideri ai lumii. După ce a decis să atace Ucraina, Vladimir Putin este criticat de marii lideri ai statelor internațional, dar și de lumea întreagă. Se cunosc puține lucruri despre viața personală a lui Putin, dar presa internațională a scris că intre liderul rus și Alina Kabaeva, fosta gimnastă a Rusiei, ar exista o relație amoroasă.

Mai mult, se pare că cei doi au împreună patru copii. Alina a reprezentat Rusia în competițiile internaționale, având în palmares două medalii olimpice, 14 melodii de Campionat Mondial și 25 de medalii la Campionatele Europene. După ce liderul de la Kremlin a recunoscut că are o afinitate pentru frumoasa gimnastă, paparazzi au fost pe urmele ei. În prezent, șatena a dispărut fără urmă și nu a mai fost văzută alături de Putin.

Potrivit presei locale, Alina Kabaeva ar fi devenit soția lui Vladimir Putin, iar în acest moment s-ar afla în Elveția. Fosta gimnastă provine dintr-o familie de sportivi. Mama ei, Lyubov Kabaeva a jucat baschet de performanță, iar tatăl ei a fost un mare sportiv.

Marat Kabaeva a intrat în politică, iar acum este președintele International Association Islamic Business. Acesta locuiește în Moscova și se ocupă cu atenție de relațiile dintre Uzbekistan și Rusia. Dacă până acum l-a susțin pe Vladimir Putin, se pare că socrul liderului rus nu este de acord cu atacul pe care acesta l-a ordonat asupra Ucrainei.

Mai mult, se pare că Marat Kabaev ar renunța la legătura cu președintele rus și vrea pace între cele două țări. În urmă cu ceva timp a postat o imagine în culorile galben-albastru, reprezentând steagul Ucrainei și un mesaj surprinzător. Tatăl Alinei Kabaeva nu este de acord cu Vladimir Putin. „Pacea fie asupra ta și pacea asupra ta! Pace vouă și mila Celui Prea Înalt!”, a transmis socrul lui Vladimir Putin.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *