Știrea tristă a zilei. Doliu în sportul românesc. A decedat în timpul meciului

Clubul Dinamo a fost lovit de o nouă tragedie pe terenul de sport. Un jucător din echipa de polo a roș-albilor a murit în timpul unei partide cu Rapid.

Andrei Drăghici a decedat la vârsta de numai 23 de ani

Andrei Drăghici este numele sportivului care a decedat la vârsta de doar 23 de ani. Conform digisport.ro, după un atac al lui Dinamo, Drăghici nu a mai putut să se întoarcă în apărare alături de colegii săi.

Dramă în sportul românesc. Un component al echipei de polo a lui Dinamo a murit în timpul derby-ului cu Rapid

Neștiind despre ce este vorba, antrenorul gazdelor l-ar fi întrebat în glumă „Ce faci? Ai rămas la pomană?”. Poloistul dinamovist a apucat să răspundă „Nu, îmi este rău” și a ieșit din bazin, după care și-a pierdut cunoștința.

Un jucător de polo s-a stins din viață în timpul derby-ului din campionatul românesc de polo, Rapid – Dinamo. Medicii au făcut tot ce le stă în putință pentru a îl salva, dar încercările lor au fost în zadar.

Un jucător de polo de la Dinamo, decedat în timpul meciului cu Rapid

Conform Pro Sport, sportivului i s-a făcut rău în timpul meciului și a ieșit din bazin. La scurt timp după ce s-a așezat pe banca de rezerve, poloistul dinamovist și-a pierdut cunoștința și a decedat, în ciuda eforturilor oamenilor de pe ambulanță.

Decesul a fost declarat în urmă cu puțin timp de către doctorii aflați la Bazinul Giulești, în care s-a disputat derby-ul din Superliga de polo. Polițiștii sosiți la fața locului au întocmit un dosar de moarte suspectă, iar corpul neînsuflețit al sportivului a fost transportat la INML pentru efectuarea necropsiei.

„Clubul Sportiv Dinamo este îndoliat de vestea teribilă primită în această după amiază. Cu puțin înainte de ora 12:00, în timpul meciului din Superliga de polo dintre echipele Rapid București și Dinamo, disputat în Bazinul Giulești, unul dintre jucătorii noștri a acuzat o stare de rău.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *