Strigătul disperat al unei mămici. Românca este blocată în Odesa, alături de fiul ei de 11 lun

O femeie și fiul său, de aproape un an, sunt blocați în Odesa. Românca face apel în mediul online și zice că plătește oricât este nevoie ca să scape de acolo.

Femeia trece prin clipe de coșmar alături de micuțul de 11 luni. Ei sunt blocați în Odesa, chiar în timpul bombardamentelor rușilor. Femeia este pur și simplu disperată și a mărturisit că este în stare să plătească oricât, doar pentru a fi salvată și pentru ca bebelușul ei să fie în siguranță. Mesajul ei stârnește un val de emoții.

Oana Alexandrescu a lansat un mesaj pe un grup de Facebook, intitulat „Voluntari în Europa”.

Ea caută disperată ajutor și se teme pentru viața băiatului ei. Micuțul are doar 11 luni și în prezent sunt blocați în Odesa.

Românca a declarat că este căsătorită cu un cetățean polonez-nigerian. A plecat în Ucraina, alături de el și de fiul lor de doar 11 luni, fără voia ei, iar acum este disperată și alarmată.

Oana a mărturisit că partenerul ei a amenințat-o. Bărbatul i-a zis că refuză să meargă, va lua bebelușul și va pleca, așadar Oana Alexandrescu nu a avut cum să se împotrivească deciziei soțului ei.

Oamenii legii au sfătuit-o pe româncă să părăsească țara prin cel mai apropiat punct de frontieră. Femeia a mărturisit că niciunde nu se mai acceptă plata cu carduri bancare. Situația este cât se poate de alarmantă și nu mai circulă nici autobuze, trenuri sau taxi-uri.

„Sunt o mama blocată in Ucraina cu fiul meu de 11 luni din motive…. Nici nu am cuvinte cum sa le numesc. Am venit in urma cu aproximativ 10 zile cu partenerul meu care este cetățean polonez-nigerian. Nu am vrut sa vin. Locuim in Varșovia. Însă m-a amenințat ca atunci el va pleca cu copilul iar eu nu pot împiedica asta nicicum. Am venit împotriva voinței mele. L-am implorat încă de luni cu cerul și pământul sa schimbe biletele zborului de astăzi însă nu a făcut acest lucru ignorând toate avertismentele ambasadei polone și romane deopotrivă. Am sunat pana ce și la ambasada Nigeriei pentru ajutor.

Mi-au spus ca e o problema de familie și sa sun la poliție. Astăzi zborul mi a fost anulat. Tot ce doresc este sa îmi duc fiul in siguranța din aceasta țara. Consulatul roman din Odesa mi a spus sa găsesc o mașina și sa părăsesc țara prin cel mai apropiat punct de frontiera cu Moldova care e la 60km. Din păcate nu se mai accepta plata cu cardurile, bancomatele sunt goale. Nici un autobuz, tren, taxi, masina nu se mișca. Se pare ca au închis Odesa. Nu exista carburant. Va rog sa ma ajutați sa găsesc o soluție de a ajunge la una din granițe fie Poloneza, Romană sau Moldova. Am bani Cash și plătesc oricât! Tot ce doresc e transport spre granița!Sunt disperata!”, este mesajul femeii.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *