Surpriză pentru abonații de la Digi. Toti clientii trebuie sa stie asta

Digi revine în atenția clienților cu o nouă ofertă. Din ce în ce mai mulţi abonaţi vor să îşi schimbe telefonul, astfel compania de telecomunicații Digi RCS&RDS le face o propunere de nerefuzat. Iată cum poţi beneficia de ea.

Conform informaţiilor oferite de cei de la Digi, inclusiv actualii abonați, cât și potențiali noi clienții pot să își comande telefoane fără să plătească nimic în avans. Mai exact, cei interesaţi pot achiziționa telefonul gratuit, iar apoi plătesc lunar un abonament.

Sursa: Social Media
Totodată, cei care aleg să îşi porteze numărul la reţeaua Digi RCS&RDS nu vor plăti dobândă lunară pentru smartphone-ul ales.

Mai mult, ofertele nu se opresc aici. La acest pachet se adaugă conexiune instantă a apelului, mesaje, dar și apeluri nelimitate în rețea și evident şi costuri accesibile pentru Roaming.

Clienţii noi pot beneficia și ei de această ofertă
Pachetul de internet nu este nici el de neglijat, ba am putea spune că este tentant, deoarece DIGI oferă 80 GB trafic de internet în rețeaua mobilă 5G, la toate tipurile de abonamente.

„Vino cu numărul tău de mobil în rețeaua Digi RCS RDS și te bucuri de net nelimitat 3G, 4G și 5G, costuri accesibile în Roaming, minute și mesaje nelimitate în rețeaua Digi, conexiune instantanee a apelului, calitate HD a sunetului, voce și date mobile simultan.

Cu tehnologia 4G, vei descoperi o altă performanță a internetului tău și o calitate superioară a apelurilor plus 80 GB de trafic de net în rețeaua mobilă 5G la toate abonamentele. Ai viteză maximă cu trafic suficient! Cost mai mic, servicii bune, același număr și ești la DIGI. Portarea o poți face online, cap coadă”, anunță reprezentanții companiei de telecomunicații Digi RCS&RDS.

Digi RCS&RDS România
DIGI este un operator de servicii de telecomunicații din România, înființat în anul 1994.

Compania Romanian Cable System (RCS) a cunoscut o dezvoltare rapidă pe piața din România. Primii pași concretizându-se prin achiziționarea mai multor rețele de comunicații din țară. Deja în anul 1996 se realizează consolidarea Grupului RCS, iar acesta începe să se extindă tot mai mult prin achiziții.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *