ULTIMA ORĂ! Volodimir Zelenski, la un pas de a fi omorât! 25 de membri s-au deghizat în soldați ucraineni.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a scăpat până acum de trei tentative de asasinare a forțelor ruse Wagner și cecene. Ei bine, astăzi s-a mai adăugat un incident asemănător la numărătoare, deoarece președintele ucrainean a fost la un pas de a fi omorât, din nou. Iată cum s-a întâmplat totul!

O nouă tentativă de ucidere a lui Volodimir Zelenski a avut loc în urmă cu puțin timp. Și de data aceasta, președintele ucrainean a scăpat cu viață, din fericire. Ei bine, cei care i-au dorit moartea aveau un plan bine pus la punct.

Volodimir Zelenski, la un pas de a fi omorât

La sfârșitul lunii februarie s-a aflat că peste 400 de mercenari ruși au fost trimiși la Kiev cu ordine de la Kremlin să-l asasineze pe președintele Volodimir

Zelenski și guvernul său și să pregătească terenul pentru ca Moscova să preia controlul.

Este vorba despre grupul Wagner, un grup privat condus de unul dintre cei mai apropiați aliați ai președintelui rus Vladimir Putin și care funcționează ca o ramură independentă a statului. Aceștia doresc să îl omoare pe Volodimir Zelenski în schimbul unui bonus financiar frumos.

De data aceasta, o grupare condusă de un agent FSB a dorit să intre în Ucraina, cu același gând: cel de a-l omorî pe președintele ucrainean. Serviciul ucrainean de contraspionaj militar a oprit la timp pătrunderea rușilor în țară.

Cei 25 de membri ai grupării au intenționat să intre în Ucraina fiind deghizați în soldați ucraineni. Toți cei 25 de membri au fost arestați la granița Ucrainei cu Slovacia și Ungaria.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *