Un fotomodel a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat la o întâlnire pe care a avut-o cu Vladimir Putin. Despre gestul făcut de președintele din Rusia, tânăra spune că a băgat-o în sperieți. „Pe durata întregii întâlniri, el a stat pe un soi de tron. Mi-a strâns mâna și s-a zgâit la mine câteva minute”. Neașteptat ce a urmat

Modelul brazilian Suzy Cortez, supranumită și Miss BumBum, a povestit recent cum a decurs întâlnirea pe care a avut-o cu președintele rus Vladimir Putin și nu a avut deloc cuvinte bune de zis la adresa liderului de la Kremlin pe care l-a catalogat ca fiind un „psihopat violent”.

Cunoscută ca fiind cea mai mare admiratoare a lui Lionel Messi, dar și posesoarea unuia dintre cele mai vizualizate posterioare de pe Instagram, modelul brazilian Suzy Cortez (31), aka Miss BumBum, a făcut dezvăluiri neașteptate despre întâlnirea cu Vladimir Putin, pe care l-a întâlnit personal în 2018. Starleta a descris cu lux de amănunte întâlnirea de atunci, care a marcat-o pe viață.

Modelul brazilian Suzy Cortez, dezvăluiri despre Putin

Suzy Cortez a mărturisit că l-a întâlnit pe Vladimir Putin în Rusia, la un eveniment dedicat Cupei Mondiale de Fotbal din 2018. Tânăra, supranumită Mis BumBum, care este fotomodel în țara natală, i-a fost prezentată liderului de la Kremlin de către un reprezentant al Federației de Fotbal din Brazilia. Suzy a rememorat întâlnirea, dezvăluind că Putin a șocat-o de la prima vedere, lăsându-i o impresie neplăcută.

„Mi-a strâns mâna și s-a zgâit la mine câteva minute, ceea ce m-a cam băgat în sperieți. Pe durata întregii întâlniri, el a stat pe un soi de tron și, când voia să-mi spună ceva, vorbea cu o secretară, iar secretara se întorcea la mine și îmi spunea ce a zis.

M-a lăudat foarte mult și m-a invitat să vizitez Rusia ori de câte ori voiam eu. După ce a sosit Putin, o mașină guvernamentală m-a dus unde voiam eu. Mi s-a părut foarte ciudat pentru că nu știam dacă sunt protejată sau supravegheată. Am stat o săptămână și m-am întors în Brazilia. Am spus că dacă pot, mă voi întoarce în Rusia. Dar astăzi sunt sigură că eram în pericol la Moscova’, a povestit Suzy Cortez, citată de Daily Star.

„Putin e un psihopat violent!”

Suzy Cortez s-a întâlnit cu Vladimir Putin în 2018, la Campionatul Mondial de fotbal desfășurat în Rusia. Modelul brazilian, care a câstigat concursul Miss BumBum în 2015 și e cunoscută deoarece a pozat în Playboy, s-a întâlnit cu Vladimir Putin la Campionatul Mondial de fotba,l desfășurat în Rusia, în 2018. Tânăra a mărturisit că președintele rus a speriat-o prin atitudinea lui.

„Putin s-a dovedit a fi un adevărat psihopat violent când a declarat război Ucrainei. Am fost în Rusia la Cupa Mondială, am fost muza lor, l-am întâlnit personal pe Putin și astăzi mi-am aruncat la gunoi toate tricourile pe care le-am câștigat acolo. Am aruncat și mascota din 2018 pe care am câștigat-o la Moscova. Eliberați Ucraina!”, a spus Suzy Cortez pe Twitter.

Navigare în articole

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *