Veste bună pentru toți abonații RCS-RDS! Toti abonatii trebuie sa stie asta

Anunțul la care nu  v-ați fi așteptat ca platforma să fie oferită abonaților în aceste condiții. Abonații Digi RCS RDS care sunt abonați la HBO sau la MAXPAK vor avea acces complet gratuit la serviciul de streaming HBO Max. Acest lucru se va întâmpla fără vreo condiționare suplimentare sau costuri ascunse pe toate dispozitivele compatibile. Mecanismul este similar cu oferta pusă la dispoziție de alți operatori de televiziune din țările în care este disponibil noul HBO Max.

HBO Max gratuit pentru abonații Digi RCS-RDS
„DIGI RCS-RDS pune gratuit la dispoziția tuturor clienților care au abonament de televiziune cu extraopțiunea HBO sau MAXPAK, noi funcționalități și experiențe de streaming premium, prin intermediul aplicației HBO Max care înlocuiește platforma HBO GO, deținută de WarnerMedia.HBO Max oferă o lume a entertainmentului de înaltă calitate de la branduri precum Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals și este disponibilă tuturor clienților DIGI care au activat sau vor activa extraopțiunea MAXPAK, respectiv HBO.”, se arată în comunicatul de prezentare a campaniei, transmis de Digi RCS-RDS.

Dacă nu dețineți niciuna dintre cele două opțiuni în pachetul de televiziune, le puteți activa cu doar 13 lei pe lună în cazul HBO. 15 lei pe lună în cazul MAXPAK, iar ulterior, vă puteți bucura gratuit și de serviciul de streaming HBO Max.

În ceea ce privește beneficiile cu care vine la pachet un cont HBO Max, acestea sunt de asemenea detaliate în comunicatul de presă al furnizorului telecomunicații.

„DIGI RCS RDS, alături de partenerul HBO, își dorește să ofere abonaților o experiență de vizionare îmbunătățită, bazată pe preferințele de consum ale acestora.

Caracteristicile optimizate ale aplicației includ personalizările a până la 5 profiluri, conectare simultană pe 3 dispozitive și posibilitatea înregistrării unui număr nelimitat de echipamente pentru fiecare abonament. Pe HBO Max vor fi disponibile și titluri în format 4K, iar conținutul audio este bazat pe tehnologia Dolby Atmos 5.1.”, atrag atenția reprezentanții companiei.

Dacă vreți să folosiți HBO Max și ați folosit în trecut HBO Go oferit de Digi RCS RDS, puteți folosi fără probleme același nume de utilizator cu aceeași parolă. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți în plus este să descărcați aplicația HBO Map și Magazin Play pe Android sau Apple AppStore pe iPhone.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *