Viorel Lis trece prin momente grele. Fostul edil are mari probleme de sanatate, iar anuntul a fost facut chiar de Oana.

In prezent, Viorel Lis se afla internat la Terapie Intensiva!

Viorel Lis a facut, duminica, preinfarct.

Anuntul trist a fost facut de Oana pe o retea de socializare. Fostul edil al Capitalei a fost transferat de urgenta la Spitalul Floreasca, a fost operat, iar in prezent se afla internat la sectia de Terapie Intensiva.

“Bună, dragii mei! Din păcate, știți cum e la noi, de la bal la spital…

Deci, azi, pe fondul diabetului, această boală perversă care te mănâncă pe interior…si a altor chestii…Vio a facut un preinfarct azi.

Azi i s-a pus un stent si acum e la terapie intensivă . Multumesc super-medicilor de la Spitalul Floreasca ca l-au stabilizat si operat foarte repede și sper din tot sufletul sa evolueze bine situația lui in continuare.

Imi pare rău că nu pot fi acum alături de el fizic dar el cred ca știe cât de mult îl iubesc și că îl aștept acasica…

Asa ca fac apel iar la energia voastră bună, sa ne rugăm ptr el sa fie bine in continuare si sa treacă si peste acest impas al vieții. Doamne ajută”, a marturisit Oana Lis.

Oana Lis a fost acuzata multa vreme ca s-a casatorit cu fostul edil doar pentru banii lui. Timpul a trecut, iar ea le-a demonstrat tuturor ca o leaga o iubire uriasa de sotul ei, in pofida diferentei mari de varsta. Acum insa, viata lor este foarte grea.

Dupa ce ani de zile nu a fost nevoita sa munceasca, acum Oana trage din greu pentru fiecare leu, pentru ca nu le ajung banii din pensia lui Viorel.

“Cheltuielile lunare sunt foarte mari. Eu sunt o femeie tanara, mai am si eu nevoie de o manichiura, de un epilat, dar nu prea se mai poate.

Iar Viorel este un pensionar cu pensie de nimic. Ia 3.000 de lei dupa ce a fost primar general.

Nu este ca pensionarii din SUA care merg in cadru, in vacante si au bucuriile lor. Noi abia ne platim medicamentele.

Daca Viorel iesea la pensie imediat, dupa ce a fost la primarie, ar fi avut o pensie mult mai mare, dar legea s-a schimbat si a ajuns sa ia cat o femeie de serviciu. Nu mi se pare echitabil”, a declarat Oana, pentru Click.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *