Vladimir Putin, amenințare la adresa SUA. Lovitură dură pentru Biden înainte de vizita în Europa

Liderul rus Vladimir Putin a lansat o amenințare dură la adresa SUA,

după ce președintele american l-a numit criminal de război. Potrivit ministrului rus de Externe,

relaţiile americano-ruse au ajuns în punctul în care ar putea fi întrerupte.

Totodată, și Senatul SUA a condamnat invazia rusă în Ucraina, numindu-l pe Putin, de asemenea, criminal de război.

Rusia i-a înmânat ambasadorului SUA o notă de protest privind afirmaţiile lui Biden despre Putin. Acuzațiile la adresa administrației americane sunt deosebit de grave, astfel că s-ar putea ajunge la ruperea relaţiilor diplomatice între cele două țări. Supărarea liderului de la Kremlin pornește de la faptul că a fost etichetat drept criminal de război de președintele Joe Biden, dar și de Senatul SUA.

Vladimir Putin, amenințare la adresa SUA
Ministerul rus de Externe a anunţat că l-a convocat pe ambasadorul american la Moscova, John Sullivan, pentru a-i pune în vedere că remarcile preşedintelui Statelor Unite, Joe Biden, despre omologul său rus, Vladimir Putin, au adus relaţiile diplomatice bilaterale aproape de punctul de ruptură.

Ambasadorul american John Sullivan a fost convocat la Ministerul rus de Externe şi i s-a înmânat o notă de protest în legătură cu recentele declaraţii inacceptabile făcute de liderul de la Casa Albă, Joe Biden, la adresa preşedintelui Rusiei. Afirmaţiile preşedintelui SUA, nedemne de un demnitar de un asemenea nivel, împing relaţiile americano-ruse spre a fi întrerupte”, a comunicat Ministerul de Externe de la Moscova.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *