Vladimir Putin ar fi bolnav de cancer în fază terminală.

Vladimir Putin ar putea fi grav bolnav, susține un fost ofițer de informații care lucrează acum pentru Pentagon.

Sursa anonimă spune că președintele Rusiei are cancer intestinal terminal.

Se crede că „fața umflată” a lui Putin este un semn că face chimioterapie sau ia steroizi.

Iată ce declarații uimitoare a făcut bărbatul.

Nu mai este un secret faptul că Vladimir Putin, născut în 1952, este cel mai longeviv lider rus de la Stalin, conducând țara timp de peste două decenii fie ca prim-ministru, fie ca președinte.

Faptul că este grav bolnav l-ar fi putut face mai agresiv sau chiar acesta ar putea fi motivul pentru care a decis să atace Ucraina la data de 24 februarie 2022, deoarece știe că este pe moarte și vrea să lase o moștenire, susține aceeași sursă.

Fostul ofițer a spus că analiștii l-au studiat pe președintele rus Vladimir Putin, în vârstă de 69 de ani, și cred că este grav bolnav de mai mult timp, conform presei străine.

”În trecut l-am văzut zâmbind, dar în 2022 sunt puține poze cu el arătând fericit.

Privirea lui sugerează că are dureri, iar oamenii noștri sunt siguri că aspectul lui furios este cel mai probabil ca urmare a faptului că acesta este în agonie.

Oamenii noștri sunt încrezători că este bolnav – este îngrijorat de Covid, deoarece își ține personalul la distanță”, a povestit bărbatul.

Aceeași sursă anonimă a subliniat faptul că de fiecare dată când are întâlniri oficiale, Vladimir Putin preferă să stea cât se poate de departe de invitații săi.

Părinții lui Vladimir Putin s-au căsătorit la 17 ani.

Vremurile erau grele: în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, tatăl său a fost rănit și, în cele din urmă, omorât de o grenadă.

În timpul Asediului Leningradului, mama sa a fost prinsă în capcană și aproape înfometată.

Nașterea lui Vladimir Putin în octombrie 1952 a fost precedată de moartea a doi frați, Viktor și Albert, care au murit în timpul Asediului Leningradului.

Vladimir Putin s-a căsătorit cu Lyudmila Shkrebneva în 1983.

Cuplul are împreună două fiice, Maria și Katerina, despre care Vladimir Putin vorbește rar și care nu au fost niciodată văzute de poporul rus. În 2013, cuplul și-a anunțat divorțul, declarând că nu s-au văzut suficient.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *