Vladimir Putin ar putea fi otrăvit?! Decizia de ultim moment luată de președintele rus. Ce a ajuns să facă, de teamă că își va găsi sfârșitul

Ultimele acțiuni ale liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, i-a șocat pe toți! Apropiații oficialului susțin că el se teme că va fi otrăvit de cei din subordinea lui, motiv pentru care a ajuns să-și demită tot personalul de la Kremlin, adică în jur de 1.000 de persoane. 

Jurnalistul american Craig Copetas a publicat informații halucinante despre Vladimir Putin! După ce a stat de vorbă cu cei care lucrează pentru serviciile de spionaj ruse, Craig Copetas a scos la iveală faptul că Putin este îngrijorat că cineva din anturajul lui ar putea să-l omoare.

  1. Vladimir Putin este speriat că ar putea să fie otrăvit
    După ce a dat ordin ca trupele militare să invadeze Ucraina, liderul de la Kremlin s-a asigurat că toți angajații lui nu-l vor trăda. Așa că a înlocuit întregul personal. Puțini știau faptul că Vladimir Putin avea oameni care gustau primii din mâncarea pe care urma să o consume, tocmai pentru a nu avea probleme.

„Spălătorese, secretare, bucătari – o întreagă garnitură nouă de oameni. Evaluarea comunității de informații este că Putin este speriat”, susține Copetas, într-un material pentru site-ul thedailybeast.

De asemenea, unul dintre generalii care era destul de apropiat de Vladimir Putin a fost arestat de FSB. Însă liderul de la Kremlin nu are încredere nici în cei de la FSB (n.r. serviciul de spionaj al Federaţiei Ruse), asta după ce a constatat că operațiunile de bombardare a Ucrainei nu decurg conform planurilor inițiale.

foto: facebook
De-a lungul timpului, rivalii luiVladimir Putin au fost otrăviți. Jurnalistul Craig Copetas a reamintit faptul că otrăvitul este metoda preferată de serviciile secrete ruse.

  1. Toți rivalii liderului de la Kremlin au fost otrăviți
    Fostul agent Aleksandr Litvinenko a decedat în 2006, otrăvit cu poloniu, la Londra. În urmă cu patru ani, fostul spion rus Serghei Skripal, a scăpat ca prin urechile acului după ce a fost otrăvit cu neurotoxina noviciok. Cel mai recent caz de otrăvire este cel al lui Aleksei Navalnîi, liderul opoziției ruse, care a supraviețuit miraculos, după ce a fost atacat cu noviciok, neorotoxina letală care i-a fost pusă în lenjeria intimă.

Totodată, Vladimir Putin a transmis, joi (17 martie), un mesaj video prin care i-a denunțat pe trădătorii ruși care s-au opus războiului cu Ucraina.

  1. Președintele rus le-a pus gând rău trădătorilor
    Liderul de la Kremlin a făcut acuzații dure la adresa miliardarilor ruși, pe care i-a calificat drept „gunoaie” și „trădători”.

Deși Rusia a primit numeroase sancțiuni din partea Occidentului, Putin a declarat că nu are de gând să dea înapoi, ba dimpotrivă, aceste restricții dure vor întări și mai tare Rusia.

„Nu îi condamn deloc pe cei care au o vilă în Miami sau pe Riviera Franceză, care nu se pot lipsi de foie gras, stridii sau așa-zisele libertăți de gen. Dar nu asta este absolut problema.

Și, repet, în faptul că mulți dintre acești oameni, prin însăși natura lor, sunt localizați mental exact acolo, și nu aici, cu oamenii noștri, nu cu Rusia. Și acesta este, în opinia lor, un semn de apartenență la o castă superioară, la o rasă superioară.

Astfel de oameni își pot vinde propria mamă, atâta timp cât li se permite să stea pe holul acestei cele mai înalte caste. Și vor să fie ca ea, imitând-o în toate felurile posibile”, a declarat Putin, într-o conferință de presă online.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *