Vladimir Putin și-a pierdut răbdarea! Măsura disperată luată împotriva Ucrainei. Ce urmeaza! –>>

De mai bine de două săptămâni Ucraina rezistă unui război sângeros cu Rusia. Au fost uciși oameni nevinovați, au fost aruncate în aer spitale pentru copii și nu numai, și luptele tot nu încetează. Mai mult, se pare că președintele Vladimir Putin s-a enervat atât de tare încât a luat o decizie șocantă.

Mai clar, Putin a anunțat că susține recrutarea de voluntari în războiul împotriva Ucrainei.

Vladimir Putin își pierde răbdarea
„Dacă vedeți că există oameni care vor să vină pe bază de voluntariat pentru a oferi asistență oamenilor care sunt blocați în Donbas, ar trebui să vă întâlniți cu ei și să-i ajutați să ajungă în zona de război”, a declarat Putin.

De asemenea, Vladimir Putin a mai informat că susține transferul de echipamente fabricate în străinătate și care au ajuns în mâinile armatei ruse. La rândul său, Serghei Shoigu, ministrul Apărării din Rusia, a declarat că cei mai mulți voluntari provin din Orientul Mijlociu. Din spusele acestuia, aproximativ 16.000 de persoane vor să lupte pentru Donețl și Luhansk.

Sursa: Social media
Pe de altă parte, Legiunea Internațională creată de președintele Ucrainei, Volodomir Zelenski, adună din ce în ce mai mulți voluntari. Peste 20.000 de oameni s-au oferit să ajute Ucraina în lupta împotriva Rusiei.

Potrivit ministrului de Externe din Ucraina, mulți oameni urăsc Rusia de ani de zile, însă nu au avut curaj să i se opună. De asemenea, printre cei care s-au oferit să lupte împotriva Rusiei se află și 3.000 de americani.

Cel mai bun lunetist din lume ajută Ucraina
”Când oamenii au văzut că ucrainenii luptă, că nu se dau bătuţi, asta i-a făcut să se alăture luptei”, a adăugat el.

Mai mult, cel mai bun lunetist din lume s-a oferit să ajute Ucraina în lupta cu Rusia.  Este vorba despre un mercenar cunoscut sub numele de Wali. Walli este renumit pentru decesele pe care le-a provocat pe câmpurile de luptă din Afganistan, între 2009 și 2011, apoi, și în alte zone de conflict militar: Siria și Irak.

Canadianul deține recordul pentru un omor provocat de la cea mai mare distanță – 3,5 km, potrivit surselor media din presa occidentală.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *