Vlăduţa Lupău, despre operații estetice. Cum le-a răspuns vedeta fanilor Preluat de pe https://news-stiri.com

Vlăduţa Lupău a fost acuzată de fani ei că a are operații estetice.

Frumoasa brunetă nu a stat prea mult pe gânduri și reacționat imediat. De-a lungul timpului, artista a trecut prin mai multe schimbări atât vestimentare cât și fizice.

Mai multe fotografii ce au apărut în mediul online i-au făcut pe fanii cântăreței să fie convinși de faptul că aceasta a apelat la medicul estetician.

Are Vlăduţa Lupău operații estetice?

De curând, Vlăduţa a organizat pe o rețea de socializare o sesiune de Q&A.

Atunci când fanii i-au cerut să publice o fotografie cu ea însăși, înainte de intervențiile chirurgicale, cântăreața a răbufnit. Aceasta e negat cu vehemență că ar fi apelat la medicul estetician.

”Asta e fața mea, exact așa cum mă vezi, nemachiată, nefiltrată. Voi,

unii băieți și unele doamne, nu înțelegeți că și voi dacă vă uitați a niște poze cu 5, 10 ani în urmă, erați cam altfel și nu cred că sunteți operați nici voi. Ne maturizăm, vârsta …”, a spus Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău a vrut cu orice preț să ascundă micile imperfecțiuni

Vlăduța Lupău este o femeie cu niște trăsături extrem de frumoase. Cu toate acestea, artista și-a dorit să ascundă micile imperfecțiuni precum ridurile de expresie.

Recent, a mers la medicul estetician pentru a dobândi “perfecțiunea”.

Cântăreața le-a spus fanilor că nu este pentru prima dată când a apelat la această procedură. De altfel, asemenea proceduri sunt non-invazive.

”Merg la clinică pentru a face un tratament pentru coaja de portocală (n.r. celulita). Și pentru că m-ați întrebat ce intervenții mi-am făcut, am să vă spun: acid hialuronic pentru ridurile de expresie și mărirea buzelor, dar și tratament de rejuvenare facială”, mărturisea Vl…

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *