Volodimir Zelenski vrea să termine războiul cu ajutorul mamelor din Rusia. Ce le-a sfătuit să facă –>>

Războiul dintre Rusia și Ucraina a intrat în cea de-a treia săptămâni și este departe de a se fi terminat. Volodimir Zelenski face un apel către Rusia.
Preşedintele din Ucraina Volodimir Zelenski este gata să facă absolut orice pentru a o războiul de invazie început de

Rusia. Vineri, el le-a cerut mamelor tinerilor soldați ruși să nu îl mai lase să meargă la război.

Majoritatea soldaților ruși trimiși pe front în Ucraina sunt extrem de tineri. Mulți dintre ei sunt extrem de tineri ajung să fie capturați și mai apoi luați prizonieri de ucraineni.

Volodimir Zelenski vrea să termine războiul cu ajutorul mamelor din Rusia
Volodimir Zelenski crede că dacă tinerii soldați nu ar mai merge în Ucraina pe front, familiile ar putea să le salveze viața.

„Verificaţi unde este fiul dumneavoastră. Şi dacă aveţi cea mai mică bănuială că fiul dumneavoastră ar putea fi trimis la

război împotriva Ucrainei, acţionaţi imediat pentru a împiedica uciderea sau capturarea lui.

Ucraina nu şi-a dorit niciodată acest război teribil. Şi Ucraina nu îl vrea. Dar se va apăra atât cât va fi necesar”, a spus liderul de la Kiev.

Mamele din Rusia nu mai primesc vești de la fiii lor, trimiși pe front

În urmă cu trei zile, Rusia a recunoscut Rusia a recunoscut în premieră că că unii dintre ei recruți au fost luaţi prizonieri. Până acum, Moscova afirma că doar soldaţi profesionişti luptă în Ucraina.

Anunțul Rusiei a fos făcut în contextul creșterii apelurile din partea mamelor care nu mai aveau ştiri de la fiii trimişi în Ucraina s-au înmulţit pe reţelele de socializare. Mii de oameni din întreaga lume

Ucraina le-a invitat pe mamele soldaților ruși luați prizonieri, săptămâna trecută, să vină să îi recupereze, Kievul susţinând că a luat zeci de prizonieri de la începutul invaziei trupelor ruse.

Ministerul ucrainean al apărării a publicat atunci numere de telefon şi un e-mail cu ajutorul cărora aceste mame puteau obţine informaţii despre fiii lor prizonieri în Ucraina

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *