Zelenski, discuție de ULTIM MOMENT cu președintele Biden

Războiul a intrat în cea de a unsprezecea zi și lucrurile sunt din ce în ce mai dificile.

Rusia încearcă în continuu să cucerească Ucraina și să își impună puterea, iar soldații fac tot ce pot pentru a ține piept atacurilor.

Președintele Zelenski face tot posibilul pentru a gestiona criza și a purtat din nou discuții importante cu liderul SUA.

Și în orașul Irpin, oamenii au început să fie evacuați și au reușit să plece doar cu câte o pungă, pentru că au fost luați prin surprindere.

Volodimir Zelenksi, discuții cu Joe Biden

Volodimir și Zelenski au discutat constant de la începutul războiului.

Președintele SUA este principalul susținător al Ucrainei și a spus că nu va ataca Rusia, dar nici nu va permite să distrugă un asemenea stat și va încerca să țină situația sub control asupra de colegii săi de la conducere.

Cei doi șefi de stat au discutat din noi astăzi, așa cum a anunțat președintele Volodimir, unde au discutat despre situația de război, despre cum trebuie controlată situația.

Joe Biden l-a asigurat de sprijin pe colegul său și a declarat că administraţia sa lucrează îndeaproape cu Congresul pentru a asigura finanţare suplimentară pentru Ucraina.

Biden şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la recentul atac rusesc asupra unei centrale nucleare ucrainene și consideră că Ucraina a ținut cu bine piept situației.

Evacuări la Mariupol și Iprin
În Mariupol au început deja evacuările, în urma înțelegerilor dintre autorități.

Începând cu orele 12:00, convoiul umanitar va porni la drum, dar se pare că deplasarea oamenilor deja a încetat și bombardamentelor vor reîncepe curând. Mulți ucraineni au reușit să plece și să scape de calvarul din țara lor.

adevarul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *